Farmaseutti tai proviisori, Sodankylän apteekki, Sodankylän apteekki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Farmaseutti tai proviisori, tervetuloa töihin Sodankylän apteekkiin - aivan Lapin sydämeen!

Haemme farmaseuttia tai proviisoria vakituiseen, mieluiten kokoaikaiseen työsuhteeseen. Jos haluat tulla nauttimaan talven tarjoamista mahdollisuuksista, myös lyhyet työsuhteet ovat mahdollisia. Sinulta odotamme farmaseutin pätevyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä positiivista asennetta. Voit olla vasta työuraasi aloitteleva tai pidemmän linjan konkari!

Mitä tarjoamme sinulle? Meillä pääset työskentelemään mahtavien työkavereiden kanssa apteekissa, joka tarjoaa toimivat puitteet työn tekoon. Käytössämme on MAXX-apteekkijärjestelmä ja varastoautomaatti, lisäksi marraskuun lopussa muutamme uusiin, työntekijöitä ja asiakkaita palveleviin tiloihin. Meillä pääset työskentelemään asiakaspalvelussa sekä annosjakelun, kotihoidon, lääkevalmistuksen ja verkkoapteekkitilausten parissa oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan! Sodankylän apteekki on avoinna ma 9-18, ti-pe 9-17 ja la 10-15.

Meillä Sodankylän apteekissa panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti. Tarjoamme sinulle myös hyvät henkilöstöedut: kattavan sairaskuluvakuutuksen, ePassin hyvinvointi- ja liikuntaedut, tulospalkkauksen sekä mahdollisuuden työsuhdepyörään.

Sodankylä on lappilaisittain lyhyen ajomatkan päässä Lapin suurimmista tunturikeskuksista. Noin 1,5 tunnin ajomatkalla pääset niin Saariselälle, Ylläkselle ja Rovaniemelle, unohtamattakaan lähituntureitamme Luostoa ja Pyhää!

Työt voit aloittaa heti tai sopimuksen mukaan. Jos kiinnostuit, otathan rohkeasti yhteyttä!

Apteekkari Anne Kiviniemi, puh. 044-5581089, eMail anne.kiviniemi@apteekit.net tai proviisori Iina Kaaretkoski, puh. 040-7646165, eMail iina.kaaretkoski@apteekit.net
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anne.kiviniemi@apteekit.net