Lähihoitaja (keikkatyö), Ykköskoti Kerttuli, Tuus, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja (keikkatyö), Ykköskoti Kerttuli, Tuusula

Tule Ykköskoti Kerttuliin Tuusulaan rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Mihin tulet töihin?
Ykköskoti Kerttulissa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista sekä yhteisöllistä asumista mielenterveyskuntoutujille. Kotimme sijaitsee Tuusulassa Lahelan rauhallisella pientaloalueella kahdessa eri toimipisteessä. Asukaslähtöisessä ja toiminnallisessa arjessa kuuluu vahvasti asukkaidemme ääni. Henkilökuntamme tärkeänä tehtävänä on asukkaidemme omatoimisuuden, toimintakyvyn sekä kuntoutumisen tukeminen voimavaralähtöisesti ja osallisuuteen kannustaen.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt lähihoitajaopiskelija. Mahtavaan porukkaamme sopii parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut mielenterveyskuntoutujien parissa työskentelystä.

Miksi tulisit meille töihin?
Ykköskodit ovat joustava työnantaja ja keikkatyössä sinulla on mahdollisuus työskennellä silloin, kun sinulle sopii. Keikkatyössä voit valita kuinka paljon vuoroja teet ja voit työskennellä myös esimerkiksi perhevapaan tai opiskelun lisäksi. Keikkatyöstä voit myös joustavasti siirtyä vakituiseen työsuhteeseen tai määräaikaiseen sijaisuuteen meillä Ykköskodeilla. Lisäksi meillä Kerttulissa on mahdollista työskennellä halutessasi myös Mainiokodin puolella ikääntyneiden parissa.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta, meillä Kerttulissa odotetaan jo yhteydenottoasi!

Kerron mielelläni lisää:
Yksikön johtaja Pauliina Rantanen
040 677 2357 (arkisin klo 9-15)
pauliina.rantanen@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Tuusula-Lahelantie/Lhihoitaja--keikkaty---Ykkskoti-Kerttuli--Tuusula_R0032986/apply