Palveluneuvojia POP Pankki -ryhmään, Bonum Pankki, Bonum Pankki Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, joka työllistää yli 800 asiantuntijaa. Ryhmäämme kuuluu 18 POP Pankkia, keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj, POP Asuntoluottopankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus.
Meidät on valittu asiakastyytyväisyydessä jo 13 kertaa Suomen parhaaksi pankiksi. Nopea, asiakkaan tarpeet tunteva palvelu on toimintamme ytimessä ja haluamme kehittää palveluitamme edelleen.
Haemme joukkoomme
PALVELUNEUVOJIA
Vaasassa sijaitsevaan palvelukeskukseemme. Työn menestyksekkäässä hoitamisessa aiempi kokemus pankkialasta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä - perehdytämme sinut hyvin ja tuemme sinua työsuhteesi alussa. Tehtävässä pääset palvelemaan POP Pankki -ryhmän asiakkaita digitaalisissa asiakaspalvelukanavissamme niin puhelimitse kuin sähköisestikin.
Työskentelemme hybridityömallilla, jossa osan viikosta olemme uudessa ja viihtyisässä toimistossamme ja osan viikosta etätyössä. Työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7.45-18.15 välille.
Miksi liittyisit meihin?
Meitä "poppilaisia" yhdistää vastuullisuus, intohimo vastausten etsimiseen, tuloksellisuus ja rohkea uudistuminen. Tarjoamamme palvelu asiakkaillemme on ystävällistä, inhimillistä ja aitoa. Toivomme, että olet innokas oppimaan uutta ja nautit ihmisten kohtaamisesta - niillä pääsee tässä tehtävässä pitkälle!

Tarjoamme

Asiakaspalvelutyötehtävät Suomen parhaan asiakastyytyväisyyden pankissa
Kattavat henkilöstöedut, kuten lounasedun, kattavan työterveyden ja edut pankkipalveluista
Osittaisen etätyömahdollisuuden
Mukavan ja innokkaan tiimin tuen
Mahdollisuuden kehittyä finanssialan ammattilaiseksi

Tehtävässä onnistuaksesi odotamme

Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
Ratkaisukeskeisyyttä sekä itsenäistä työotetta
Asiakaslähtöistä asennetta
Rohkeutta ottaa omaa persoonaa mukaan asiakastilanteisiin
Innostusta tavoitteelliseen myyntityöhön

Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy

Aiempaa taustaa finanssialalta niin henkilö- kuin yritysasiakaspalvelusta
Osaamista asiakkaan tuntemisen prosesseista
Kokemusta contact center-ympäristöstä
Kokemusta ulossoittotyöstä
Ruotsin tai englannin kielen taitoa

Palkkaus:

Tehtävän palkka on 2478 €/kk. Mikäli sinulla on kattavasti aiempaa kokemusta työskentelystä finanssialalla tai myynnin parista, voit esittää hakemuksella myös palkkatoiveesi.

Työsuhteessa noudatetaan Rahoitusalan työehtosopimusta ja tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia.
Voisiko sinusta tulla uusi poppilainen?
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae tehtävää "hae paikkaa" hakulinkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 13.10.2024. Aloitamme haastattelut potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuaikana ja täytämme tehtävät sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme, että pääset aloittamaan työt 1.11. tai erikseen sovittavana ajankohtana mahdollisimman pian.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, vastaavat Tiimiesihenkilömme niihin mielellään seuraavasti:
Essi Palomäki keskiviikkona 25.9. kello 13.00-14.00, puh. 050 473 4500. Emilia Leskinen tiistaina 1.10. kello 12.00-13.00, puh. 050 557 1446. Voit olla milloin tahansa yhteydessä myös sähköpostitse: palvelukeskus@poppankki.fi.
Lue lisää POP Pankista: https://www.poppankki.fi/tutustu-pop-pankkiin/tietoa-pop-pankista/toihin-pop-pankkiin.Tervetuloa töihin POP Pankki -ryhmään!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.poppankki.fi/pop-pankki/tutustu-meihin/toihin-pop-pankkiin/avoimet-tyopaikat?rmpage=apply&rmjob=415&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol