Suomen kielen opettajia pääkaupunkiseudulle, Axxell Utbildning Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 20.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kehittyjä ja kehittäjä? Pedagogiikan osaaja? Haemme tiimiimme suomen kielen ja viestintätaitojen opettajia toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutuksiin.

Tukenasi ovat kokeneet kollegat, toimivat työvälineet lähi- ja etäopetukseen ja vakiintuneen organisaation prosessit. Olemme panostaneet pedagogiseen kehittämiseen jo vuosia, joten pääset mukaan laadukkaaseen toimintaan. Muun muassa materiaalipankkimme kattaa koulutusten kaikki osa-alueet. Hanketoiminnassa kehitämme toimintaamme edelleen. Töitä teemme noin 65 asiantuntijan voimin. Opettajien työparina toimii tukihenkilöstömme, joten opettajana tehtäväsi on ensisijaisesti opetus ja ohjaus. Osa opetuksesta järjestetään etänä. Lähiopetuksen ulkopuolisia tehtäviä voit tehdä myös etänä.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa kestävä kehitys ohjaa toimintamme. Olet osa monialaista osaavaa ja sitoutunutta työyhteisöämme. Pääset mukaan tekemään merkityksellistä työtä, joka on tärkeää vankan ammattitaidon varmistamiseksi Suomessa. Kattava työterveyshuolto, e-passi flex -liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut sekä polkupyöräetu ovat osa tarjoamistamme eduista.

Axxellissa opiskelee vuosittain yli 5000 opiskelijaa. Henkilöstömäärämme on n. 280 asiantuntijaa. Axxell on ruotsinkielisen Suomen suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Meillä on eri-ikäisiä ja eri taustoista tulevia opiskelijoita. Axxell Monikulttuurisuuskeskus järjestää aikuisten maahanmuuttajien kotoutumiskoulutusta Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla. Järjestämme myös ammatillista koulutusta ja toimimme aktiivisesti hankkeissa.

Soveltuva tausta S2-opettajalle on ylempi korkeakoulututkinto, perus - ja aineopinnot suomen kielestä, 30 ov tai 60 op ja opettajan pedagoginen pätevyys. Arvostamme myös työkokemusta suomen kielen opettamisesta.

Tarjoamme TES:n mukaiset työehdot (Sivista, ammatilliset aikuiskoulutuskeskukset). Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työaika 30,26h/viikko. Palkkaus kokemuksen mukaan 3 262,04 - 3 965,02€/kk. Voit tehdä myös lisätyötä Axxellin muissa koulutuksissa ja hankkeissa.

Jos et täytä kaikkia vaatimuksia, voit työskennellä myös sivutoimisena tuntiopettajana.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn 2024 aikana. Aloitamme haastattelut ja sopimusten laadinnan jo hakuaikana.

Lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta mkk@axxell.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevalla lomakkeella viimeistään 13.10.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://axxell.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=29&jbid=15