yrittäjä, Sakarin Citykodit Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kokoaikaista kumppaniyrittäjää tai osa-aikaista kumppaniyrittäjäpariskuntaa hoitamaan oman yrityksensä kautta Sakarin Citykodit Oy:n operatiivista toimintaa.

Me Sakarin Citykodeilla tarjoamme yritysasiakkaillemme kalustettuja asuntoja pitkäaikaiseen käyttöön Suomen suurimmissa kaupungeissa. Meillä on meneillään seitsemäs toimintavuosi. Toimintamme on vakiintunutta ja volyymi on säilynyt onnistuneesti samalla tasolla viime vuosien markkinatilanteiden muutoksista huolimatta.

Sakarin Citykotien tyypillisiä asiakkaita ovat yritykset, joilla on projekteja vierailla paikkakunnilla. Järjestämme yrityksen toimihenkilöille ja komennusmiehille majoituksen joko käyttäen nykyistä omaa asuntokantaa tai tarvittaessa kalustamme uusia asuntoja halutulle paikkakunnalle.
kumppaniyrittäjän tai kumppaniyrittäjäpariskunnan vastuulla olisivat seuraavat tehtävät:

-asuntojen ylläpito
-asuntojen kalustus ja purku
-asiakaspalvelu (puhelut ja sähköposti)
-inbound-myynti (B2B)
-laskutus

Koulutusjakson jälkeen toiminta on hyvin itsenäistä. Vastuunsa tunteva kumppaniyrittäjä voi järjestää tehtävänsä hyvin joustavasti. Tehtävät ovat osittain vaikka omasta kodista käsin hoidettavaa sekä asuntokäyntien osalta liikkuvaa. Liikkumisen vuoksi etsimme kumppaniyrittäjää Uudenmaan, Lounais-Suomen, Kanta-Hämeen tai Pirkanmaan alueelta.

Sakarin Citykodit Oy tarjoaa jatkuvan tuen kumppaniyrittäjälle. Toimintaan tarvittavat varusteet ja kalusto hoituvat yhteistyökumppaneidemme kautta. Lisäksi kumppaniyrittäjällä tulee olemaan Sakarin Citykotien puolesta käytettävissään apunaan toimiva alihankkijaverkosto eri paikkakunnilla.

Palkkio määräytyy sovitun kokonaisuuden perusteella.

Kiinnostuitko? Lisätietoja toiminnasta saat puhelimitse 044 0880 567 tai sähköpostitse varaus@sakarincitykodit.fi

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sekä CV. Työn aloitusajankohta on joustava, joskin pyrimme löytämään uuden ammattilaisen tehtäviimme kuluvan loppuvuoden 2024 aikana.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:varaus@sakarincitykodit.fi