Raseborgs Vatten söker en Montör, Raseborgs stad
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 13.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Affärsverket Raseborgs Vatten sköter om vattenförsörjningen inom verksamhetsområdet i Raseborg, från Bromarv i väster till Fiskars och Svartå i öster. Vi betjänar idag ca. 6 800 fastigheter och hos oss jobbar idag 21 personer.

Nu har du möjlighet att bli en av oss!

Som montör kommer Du i huvudsak att arbeta med sanerings och underhållsarbeten på Raseborgs Vattens ledningsnät samt övrig service. Du hör till ledningsnätsteamet på ca 10 personer omfattande 5-6 montörer. Arbetet förutsätter samarbete, noggrannhet samt förmåga till självständigt arbete. Av dig önskar vi flexibilitet och en vilja att utveckla ditt eget kunnande och ditt arbete.

Därtill uppskattar vi följande egenskaper:

- pålitlighet

- ansvarskänsla

- positiv inställning till nya utmaningar

- branscherfarenhet jordbyggnad eller vvs räknas som klar merit

Du bör vara beredd att delta i vår dejour utanför den normala arbetstiden som regel var 4-6 vecka. Vid behov görs även arbeten utanför normal arbetstid.

För att kunna sköta jobbet framgångsrikt behöver du ha en lämplig grundutbildning, till exempel yrkesskola eller motsvarande arbetserfarenhet. I jobbet behöver du B- körkort.

Du behöver också tillräckliga kunskaper (i tal och skrift) i båda inhemska språken.

Gällande kollektivavtal är grunden för Din lön (2500-3000 €/ månad samt dejoureringstillägg), men Din prestation och erfarenhet påverkar lönen på sikt.

Anställningen är fortlöpande och börjar så snart som möjligt med en prövotid på 6 mån.

Om du är intresserad av tjänsten, vänligen skicka in din ansökan via hemsidan så snart som möjligt, då vi tillsätter tjänsten när en lämplig person hittats. För mer information om uppdraget, vänligen kontakta janne.tanhua-tyrkko@barona.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/66ed430925c47c001e9ee868