Project manager for repair structure planning, Ramboll Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 31.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ramboll on päättänyt, että nyt jos koskaan mullistetaan maailma, eikä vain pelkästään näyttää sitä paperilla. Strategiansa myötä Ramboll laittaa kaiken peliin ollakseen se vihrein ja kestävin kaveri kansainvälisillä markkinoilla. Me autamme asiakkaita ja yhteiskuntaa hyppäämään kestävän tulevaisuuden junaan, joka on muuten jo hieman myöhässä asemalta.
Koska kaikki sankariteot tarvitsevat sankareita, me kaipaamme joukkoomme osaavia käsiä ja valoisia persoonia. Ja tässä tulee se kohta, missä sinä astut esiin: Haemme joukkoomme projektipäällikköä, joka on tarpeeksi rohkea ryhtyäkseen ratkomaan näitä aikamme suuria pulmia. Oletko sinä se seuraava projektipäällikkömme, joka ottaa haasteet vastaan hymy huulilla ja pilke silmäkulmassa? Antaudu siis kiusaukselle ja liity joukkoomme - luvassa on taatusti ainakin mielenkiintoisia aikoja ja kokemuksia!

Uusi tehtäväsi ja tiimisi
Kaipaamme mukaan kokenutta projektipäällikköä, joka liukuu sulavasti erilaisten projektien maailmassa - oli kyse sitten asiantuntijatehtävistä tai ihmisten luotsaamisesta eri hankkeissa. Työnkuva räätälöidään yhdessä sinulle sopivaksi kokemuksesi pohjalta!
Mitä tulee työpäivääsi, niin tehdään siitä yhdessä miellyttävä seuraavilla pääteemoilla:
Huolehdit projektien sujuvasta hallinnasta ja viihdyt asiakkaidemme seurassa
Näet rakennesuunnittelun prosessin kuin pelin, jossa etenet strategisesti tavoitteita kohti ja pysyt samalla aikataulussa
Pidät silmällä projektisi taloudellisia tavoitteita ja varmistat, että kannattavuus ei ole pelkkä sana paperilla
Pidät kanssamme huolta tiimisi toiminnoista ja resurssien riittävyydestä ilman ylikuormitusta
Yhdistämme työn ja muun elämän niin sujuvasti, että et huomaa eron olevan kuin tuulenvire liukuovissa. Etätyön mahdollisuus on monissa tehtävissä itsestäänselvyys ja suhtaudumme joustavuuteen nimenomaan voimavarana. Me Rambollilla arvostamme moninaisuutta ja haluamme, että jokainen meistä voi olla töissä rento ja oma itsensä - ja sen myös huomaa päivittäisessä työskentelyssä.

Tietoja sinusta
Tämän avoimen tehtävän osalta odotamme sinulta:
Rakennetekniikan tutkinto, kuten DI / Ins.YAMK / RI (amk)
Yli 10 vuoden kokemusta korjausrakennesuunnittelun tehtävistä sekä useamman vuoden kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta
Hyvä kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito, sillä tuotokset tehdään pääosin suomenkielisenä ja asiakaspalaverit pidetään suomeksi
Innostunutta, positiivista ja itsenäistä otetta työhön
Ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tiimityöskentelytaitoja
Halua ohjata ja tukea nuorempia suunnittelijoita
Pidät asiakas- ja työmaarajapinnassa toimimisesta
Valmius työskennellä yhteistyössä kansainvälisten kollegoiden kanssa
Eduksi katsotaan kosteusvaurion korjaussuunnittelijan, betonirakenteiden korjaussuunnittelijan sekä rakennusfysiikan suunnittelijan pätevyydet sekä Revit- suunnitteluohjelman käyttö
Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys.

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme yrityksenä sinulle varmasti sen ja enemmänkin mitä meidän kilpailijamme. Kouluttautumismahdollisuudet, esihenkilöiden ja kollegoiden tuki, omassa työssä kehittyminen ja aidosti ystävällinen työympäristö ovat varmasti sinulle itsestään selvyyksiä, joten koemme että saapumalla haastatteluun voimme oikeasti syventää käsitystäsi meistä ja erityisesti siitä mitä etuja meillä on tarjota sinulle. Alla kuitenkin muutama huomioitava pointti:
yksikössämme on pääkaupunkiseudun merkityksellisimpiä sekä näkyvimpiä hankkeita
tarjoamme modernit työtilat
monipuolista virkistystoimintaa
laaja panostus työterveyteen/hyvinvointiin
työsuhdepyöräetu
mahdollisuus kansainvälisiin projekteihin ja kehitykseen
hybridityömalli
Mikäli maltoit lukea ilmoitustekstin tänne asti, niin lopuksi vielä linkki, josta pääset lukemaan lisää Rambollista yrityksenä sekä roolistamme Suomessa:
https://www.ramboll.com/fi-fi/toissa-rambollissa
https://www.ramboll.com/fi-fi/korjausrakentamisen-asiantuntijapalvelut

Yhdenvertaisuus, monimuotoisuus ja osallisuus
Erilaiset kokemustaustat ja näkökulmat ovat oleellisia, kun luodaan aidosti kestäviä yhteiskuntia. Toivotamme tervetulleeksi kaikkien ehdokkaiden hakemukset esimerkiksi iästä, kansalaisuudesta, vammaisuudesta, siviilisäädystä, mahdollisesta raskaudesta tai vanhemmuudesta, rodusta, uskonnosta tai uskomuksista, sukupuolen määrittelystä ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos haluat keskustella mistä tahansa järjestelyistä, joita saatat tarvita hakuprosessin aikana, otathan yhteyttä meihin job.advert.accessibility@ramboll.com.

Oletko siis valmis liittymään joukkoomme?
Jätä hakemuksesi hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan CV:si ja kerro miksi olisit sopiva tehtävään. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.10.2024.
Jos jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Veli-Matti Kantonen puh. 040-5129 486.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.smartrecruiters.com/Ramboll3/744000015077164-korjausrakennesuunnittelun-projektipaallikko