Kirjastonhoitaja, kaunokirjallisuus ja viestintä, Mäntsälän kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mäntsälän kirjasto palvelee kuntalaisia hyvällä mielellä ja joustavasti pääkirjaston ja kirjastoauton voimin. Kuulumme Kirkes-kirjastokimppaan. Meillä saat hyödyntää osaamistasi ja kiinnostuksen kohteitasi monipuolisesti. Työvuoroja ja tehtäviä sovitellaan keskustellen ja uuden oppimiseen kannustetaan. Jaksamistasi tukee kunnan tarjoama liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu sekä mukava ja osaava työporukka.

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2004 alkaen aikuisten kaunoaineistoista ja lehdistä vastaavaa kirjastonhoitajaa, jonka tehtäviin kuuluu myös kirjaston sisäisen viestintätiimin vetovastuu ja viestinnän tehtävät eri kanavissa. Työ sisältää aamu- ja iltavuoroja, myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia.

Vastaat aikuisten kauno-, av- ja lehtiaineistoista (hankinta ja kokoelmanhallinta) e-kirjaston ja muun e-aineistotarjonnan huomioiden sekä kokonaisuuteen liittyvistä palveluista, opastuksista, ryhmäkäynneistä ja tapahtumista. Työsi sisältää mm. Kirkes-kirjastojen yhteistyötiimeissä työskentelyä, kirjailijavierailujen ja aineistonäyttelyiden ja -nostojen toteuttamista, 2. asteen opiskelijoiden ryhmäkäyntejä ja -opastuksia sekä muutakin lukutaitojen edistämistyötä. Kirjaston viestintätiimin vetäjänä koordinoit ja kehität viestintäkäytäntöjämme ja teet aktiivisesti mm. some- ja nettisivupäivityksiä, aukiolotiedotteita, tapahtumajulisteita jne.

Toivomme sinulta kehittävää ja kokeilevaa otetta ja aktiivista lainausdatan, asiakaspalautteen sekä ajankohtaisten ilmiöiden seurantaa ja hyödyntämistä palvelujen kehittämisessä. Aineistotietojen tallentamisesta tietokantaan ja metadatan hallinnan osaamisesta on merkittävää etua tehtävässä, mutta kiinnostus tähän työn osa-alueeseen antaa hyvät lähtökohdat tehtävässä toimimiseen. Viestintätehtävissä tarvitset kuvan ja tekstin muotoilu- ja yhdistämistaitoja, joskus nopeaa reagointia yllättäviin tilanteisiin, visuaalista silmää ja rohkeutta ottaa haltuun viestinnässä tarvittavia työkaluja ja kanavia. Työporukkamme on tiivis ja rento, etkä joudu ratkaisemaan tai tekemään asioita yksin. Myös Kirkes-yhteistyö tarjoaa tukea ja ideoita työn tekemiseen. Työssä ja työyhteisössämme menestyy parhaiten avoimella mielellä, asiakaspalveluhenkisyydellä ja oma-aloitteisesti työhön tarttuvalla asenteella.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kirjastoalan opintoja tai työkokemusta sekä kiinnostusta aikuisten kaunoaineistoihin, palvelujen kehittämiseen ja niistä viestimiseen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2822,16 €.

Tehtävässä noudetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimeen valitun on pyydettäessä toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti osoitteessa https://www.mantsala.fi/avoimet-tyopaikat

Haastattelut järjestetään viikolla 41.

Hakuaika päättyy 6.10.2023 (hakuaika 20.9.-6.10.)

Lisätietoja: Kirjastopalvelujohtaja Anu Järvi 24.9. klo 9-10 tai 1.10. klo 15-16 puh. 040 314 5381, sähköposti etunimi.sukunimi@mantsala.fi

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mantsala.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=2282&jbid=15