Kassatyöntekijä huoltoasemalle/osa-aikainen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme KASSATYÖNTEKIJÄÄ osa-aikaiseen työsuhteeseen Lietoon! Asiakasyrityksemme on täyden palvelun huoltoasema, joka omaa pitkät perinteet ja tunnetaankin asiakkaiden keskuudessa loistavasta palvelustaan.

Huoltoasemalla työskentely on monipuolista vaikkakin pääasiallisena tehtävänäsi on toimia kassatyöntekijänä, tehtävään sisältyy myös olennaisesti muut avustavat tehtävät mm. asiakaspalvelu, yleisestä siisteydestä huolehtiminen ja tarjoilu. Töitä tehdään asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja viikonloppuisin, mutta työvuoroista sovitaan aina etukäteen. Työ on ilta- ja viikonloppupainotteista, jolloin työvuorosi sijoittuvat normaalisti ma-pe klo 12:30-20, lauantaisin 8-18 ja sunnuntaisin 10-19 välille. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toivomuksesi hakemuksen yhteyteen ja viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
- Valmiutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin.
- Aikaisempi alan koulutus ja työkokemus vastaavista tehtävistä ovat eduksi tehtävässä menestymisen kannalta. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kykyä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Tärkeintä on asiakaspalvelutaidot, kyky sitoutua työhön, halu tehdä töitä, luotettavuus, joustavuus sekä reipas ja toimeen tarttuva työskentelyote.
- Työpaikalle on mahdollista kulkea julkisilla, joten oman ajoneuvon käyttömahdollisuus ei ole välttämätöntä, mutta helpottaa huomattavasti kulkemista työpaikan ja kodin välillä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä (mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana) ja työt alkavat myös heti/sop.muk. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20544

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta