Kunnossapitoasentaja, TYÖKUUTIO
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Turun seudulla toimivalle RST-Team Oy:lle

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakkaamme on erikoistunut ruostumattoman ja haponkestävän teräksen ja alumiinin toteutuksiin. Heidän tuotteensa räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työtä tehdään eri projekteissa suoraan asiakkaidensa tiloissa sekä heidän omissa toimitiloissaan Turussa.

Etsimme kunnossapitoasentajaa laiteasennuksiin, jonka työnkuvaan kuuluu monipuolisesti eri työtehtäviä aina esivalmisteluista asennuksiin. Työkielenä käytetään suomea.

Jotta työ sujuvat alusta alkaen, sinulla on metallialan tuntemusta ja osaamista esimerkiksi koulutuksen tai kokemuksen puolesta sekä omaat motivaatiota oppia ja kehittyä. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Tarjolla on toistaiseksi voimassa oleva työsopimus täysillä tunneilla. Työt ja palkkaus ovat sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus sivuillamme tai lähetä se sähköpostilla osoitteeseen toimisto@tyokuutio.fi.

TYÖKUUTIO!

Olemme asiakkaidemme taustavoima rekrytoinneissa sekä olemme työntekijöidemme tukena koko työsuhteen ajan. Tavoitteenamme on yhdistää työntekijät uusiin työpaikkoihin. Meillä on työmahdollisuuksia opiskelijoille, alan vaihtajille, kesätyöntekijöille sekä jo kokeneille osaajille! Voit lukea meistä sekä kauttamme tarjottavista työntekijöiden eduista lisää www.tyokuutio.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.tyokuutio.fi