Sosiaaliohjaaja, Lasten ja nuorten vammaisten sos, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Palkkaus: 2918,27€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Lasten ja nuorten vammaisten sosiaalityöhön uutta omaishoidon tuen sosiaaliohjaajaa vakituiseen virkaan 21.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme joukkoomme innostunutta ja asiakastyöstä kiinnostunutta työtoveria - siis ehkäpä juuri Sinua!

Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu alle 18-vuotiaiden asiakkaidemme omaishoidon tuen päätösten teko (kotikäynnit, hoito- ja palvelusuunnitelmien laatiminen, päätöksenteko, omaishoidon tuen sopimusten tekeminen) sekä lakisääteisten vapaapäivien järjestäminen. Tehtäviin sisältyy myös perheiden neuvontaa ja ohjausta.

Haemme työryhmäämme aktiivista ja oma-aloitteista sosiaaliohjaajaa. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, perehdytyksen sekä mukavan työyhteisön. Lisäksi Helsingin kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia ja henkilöstöetuja.

Työ on liikkuvaa, ja meillä on siihen soveltuvat työvälineet. Myös etätyön tekeminen sovitusti on mahdollista. Vaikka työllämme on sitä tukevat rakenteet, prosessit ja ohjeistukset, tämä on työtä, jota saat tehdä itsenäisesti ja omalla persoonalla sekä aikatauluttaa omat työpäiväsi.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi, kuntoutuksen ohjaaja).

Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

- Hyviä vuorovaikutustaitoja
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn, joka on osittain liikkuvaa
- Kykyä toimia yhteistyöverkostoissa
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-01-629-24