Kirjanpitäjä, Owatec Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kuka olemme

Owatec Group Oy on teollisuuden jätevesien ja lietteiden puhdistamiseen erikoistunut kasvuyritys. Modulaariset teknologiaratkaisumme on rakennettu liikuteltaviin merikontteihin, ja asiakkaille löytyy aina sopivin ratkaisu kontteja yhdistelemällä. Just Plug and Play kuvailee toimintamallimme ketteryyttä ja tehokkuutta. Owatecin vedenpuhdistusratkaisut perustuvat kiertotalouden mukaiselle suunnittelulle ja ne tukevat eri teollisuuden aloja näiden kestävän kehityksen tavoitteissa. Puhtaan luonnon ja ympäristön ylläpitäminen on tärkeä tavoitteemme.

Etsimme nyt tukitoimintoihimme kirjanpitäjää, joilla on hersyvä huumorintaju ja kyky ratkoa ongelmia oma-aloitteisesti. Toivomme, että tulet joukkoomme aitona itsenäsi ja että voit samaistua arvoihimme, jotka ovat bonded, curious, stubborn, fresh ja daring. Ammatillisesti kannat ylpeyttä osaamisestasi ja työsi jäljestä, tai jos et vielä ole kokenut konkari, niin sinulla on intohimoa kehittyä alasi parhaaksi. Kirjanpitäjän työssä tulee toisinaan vastaan tiukkoja määräaikoja, joten osaat työskennellä tehokkaasti myös paineen alla.

Tehtävät, tässä roolissa vastaat:
Kuukausittainen ja vuosittainen kirjanpito: Kirjanpitoon liittyvien tapahtumien tarkka ja ajantasainen kirjaaminen sekä tilinpäätösten laatiminen.
Palkanlaskenta: Palkkojen laskeminen ja palkanmaksuun liittyvien tehtävien hoitaminen.
Verotusasiat ja ALV-ilmoitukset: Arvonlisäveroilmoitusten laatiminen, verovähennysten laskenta ja yrityksen verotukseen liittyvien velvoitteiden hoitaminen.
Reskontran hoitaminen: Myynti- ja ostoreskontran ylläpito.
Taloudellisen raportoinnin tuottaminen: Yrityksen taloudellisten raporttien laatiminen emoyhtiölle.
Kirjanpidon ja tilinpäätöksen tarkastaminen: Tilikauden päättäminen, mahdollisten virheiden korjaaminen ja dokumenttien tarkastaminen.
Työpaikan sijainti Tupos, moottoritien varrella lähellä Oulua. Palkkaus valitun henkilön työkokemuksen ja osaamisen mukaisesti kuukausipalkalla.

Edellytämme hakijoilta seuraavaa osaamista/koulutusta:

- Soveltuva kaupallinen koulutus
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi luemme:

- Hyvät tiimityöskentelytaidot
- Aiempi käyttökokemus Netvisorista

Minkälainen yhteisö ja työympäristö olemme

Owatecin työskentelykulttuuri on matala hierarkiassa ja korkea motivaatiossa.
Meitä ohjaa selkeä missio ja visio, joihin uskomme, sekä arvot, jotka määrittelevät tekemistämme. Emme nipota tai vahdi toistemme tekemisiä, mutta pyrimme puhumaan asioista suoraa ja siten kehittämään toimintaamme jatkuvasti. Olemme yhdessä vastuussa tekemisistämme kaikille sidosryhmillemme ja arvostamme sitä, että ihmiset ovat omalla persoonallaan läsnä niin asiakastyössä, yhteistyökumppaneiden kesken kuin työyhteisössäkin. Tarjoamme sinulle työn, jossa pääset vaikuttamaan omaan rooliisi sekä teknologioiden kehittämiseen jatkuvasti kasvavassa ja oppivassa organisaatiossamme.

Tarjoamme

Liukuvan työajan
E-passi-työsuhde-edut: (liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu)
Kattavan sairaskuluvakuutuksen, joka kattaa myös vapaa-ajan tapaturmat
Kannustavan bonusjärjestelmän
Kunnioittavan ja avoimen ilmapiirin, joka tukee kehittymistä ja kasvua
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekry@owatec.fi