Sairaanhoitaja, toimi, perhe- ja sosiaalipalvelut, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yksikkö toimii perhe- ja sosiaalipalvelut ja OYS psykiatria -toimialueella, äitiys- ja lastenneuvola pohjoinen vastuuyksikön alaisuudessa.

Maahanmuuttajien terveydenhuollossa sairaanhoitaja toimii vastuualueensa asiantuntijana. Työ on moniammatillista ja monikulttuurista. Työnkuvaan kuuluu kansainvälistä suojelua saaneiden asiakkaiden kotoutumisvaiheen tuki ja sairaan-/terveydenhoito. Tulkkipalvelut ovat käytettävissä ja suurin osa työstä tehdään tulkin avustamana.

Maahanmuuttajien terveydenhuolto toimipisteenä mahdollistaa ammatillisten vahvuuksien aktiivisen hyödyntämisen. Asiakkainasi on muun muassa kiintiöpakolaisena ja perheen yhdistämisen myötä maahan saapuvia maahanmuuttajia. Yhteistyökumppaneina kollegat, psykologi, sosiaalityöntekijät, lääkäri ja lisäksi kunnan kotopalvelut.

Eduksi katsotaan maahanmuuttajien kanssa aiemmin tehty työ.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan pätevyys.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Toimeen valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule osaksi kannustavaa ja moniammatillista ja työyhteisöä!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621506/fi_FI