Tuntiopettaja, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule meille opettajaksi opiskeluvalmiuksia tukevia opintoja (OPVA) tarjoavaan tiimiin. Työtehtäviin kuuluu opetus- ja ohjaustyö hoiva-avustajakoulutuksessa sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnossa.

Oppimisympäristöinä ovat oppilaitoksen tilojen lisäksi alan työpaikat. Työ edellyttää mahdollisuutta työskennellä vaihtuvissa työympäristöissä ja työelämän verkostoissa. Opettaja toimii oppimisyhteisön jäsenenä huolehtien opiskelijoiden ohjauksesta ja yksilöllisten polkujen toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa. Opettajan tehtävänä on työpaikalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen ja näyttöjen arviointi. Opettaja osallistuu aktiivisesti työelämäyhteistyöhön ja pedagogisten käytäntöjen kehittämiseen.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia. Olet innostunut työstäsi ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Sinulla on kokemusta kielitietoisesta opettamisesta, tunnet S2-opetuksen tavoitteita ja pystyt omalla työlläsi vahvistamaan vieraskielisten opiskelijoiden suomen kielen osaamista. Arvostamme laaja-alaista työkokemusta varhaiskasvatuksesta tai hoitotyöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn Suomen suurimmassa ammattiopistossa sekä työhösi työyhteisön ja johdon tuen. Helsingin kaupungin työntekijänä sinulla on käytössäsi hyvät henkilöstöedut, kuten työterveydenhuolto, henkilöstöliikuntaa, kulttuuria, alennuksia, henkilöstökassa ja jatkuvan kouluttautumisen mahdollisuudet!

Osa hakijoista kutsutaan hakemuksen perusteella ryhmähaastatteluun. Ryhmähaastattelut pyritään pitämään viikon 41 aikana. Kutsu lähetetään hakijan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehdot ja kielitaitovaatimus määräytyvät opetustoimen kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) ammatillisten tutkinnon osien opettajan kelpoisuus sosiaali- ja terveysalan tutkinnoisssa 13 a §:n ja 17 §:n säännösten mukaan.

Vaadittava opettajakelpoisuus; tutkinto, opetettavat aineet (opintopisteet/opintoviikot) sekä pedagogiset opinnot ja ammatillinen osaaminen tulee selvittää mahdollisimman yksityiskohtaisesti. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-03-165-24