Työnjohtaja, rakennusala, Faktia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 10.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sähkömatti on Lounais-Hämeen talousalueella toimiva sähköurakointiliike. Tarjoamme ammattimaista palvelua sähkö- ja automaatioprojekteihin. Asiakkaitamme ovat rakennuttajat, kiinteistöt ja teollisuus. Luotettava yhteistyökumppanuus ja vahva ammatillinen osaaminen ovat Sähkömatin hyvän palvelun perusta. Näin voimme taata asiakkaillemme suunnitelmien ja toteutuksen korkean tason, luonnosteluvaiheesta käyttöönottoon sekä loppudokumentaatioon.

Työnjohtaja, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Sähkömatille on haussa työnjohtaja vastaamaan sähköurakointiprojekteista. Tarjolla on täydellinen tehtävä sähköalan ammattilaiselle, joka haluaa päästä työskentelemään monipuolisten sähköprojektien parissa.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:
- Sähköprojektien seuranta ja eri osa-alueiden hallinnointi mm. varastohallinta, työtilausten vastaanotto ja tarviketilaukset
- Projektien aikataulusuunnittelu, resurssointi ja valvonta
- Työntekijöiden ohjaaminen, tukeminen ja haasteiden ratkaiseminen
- Alamme kehittyy koko ajan, joten sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työpäivän sisältöön myös omalla osaamisellasi ja kehittymishalukkuudellasi.
- Työpisteesi sijaitsee Forssassa, mutta työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.
- Tukenasi on kokenut asiantuntijatiimi, jonka kanssa työskentelet tiiviissä yhteistyössä osana ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöä.

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:
- Kokemusta vastaavista tehtävistä sähköprojektien parissa
- Tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten esimerkiksi sähköinsinööri tai -teknikko
- Työkokemus sähkömekaniikasta ja -asennustekniikasta katsotaan eduksi
- Erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne haastavissakin tilanteissa
- Inhimillinen, vastuullinen ja kannustava ote tiimin johtamiseen
- Organisoit työt tehokkaasti ja huolehdit projektien sujuvasta etenemisestä aikataulun mukaisesti
- B-ajokortti ja sähkötyöturvallisuuskortti

Mitä me tarjoamme sinulle?
Sähkömatilla panostetaan siihen, että työntekijät saavat parhaat mahdolliset valmiudet työssä onnistumiseen. Toimimme ketterästi ja meitä on jo lähes 20. Meillä työt hoituvat, ja saat keskittyä itse tekemiseen. Meillä ihmiset viihtyvät. Monella on jo vuosikymmenien työura takanaan Sähkömatilla.

Työntekijöillämme on käytössään ateriaetu, työsuhdepuhelin, joustavat työajat sekä kattava työterveyshuolto. Lisäksi kannustamme oman osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Kiinnostuitko?
Täytä sähköinen hakemus 10.10.2024 mennessä. Liitä hakemukseen ansioluettelo, sekä muista mainita palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelu jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Huomioithan että rekrytoinnista vastaa Jobpari!
Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävästä tai hakemisesta tähän tehtävään, olethan yhteydessä asiantuntijoihimme.
Jarmo Vesterinen puh. 040 7782395, email jarmo.vesterinen@lhkk.fi
Suvi Hossi puh. 050 4718566, email suvi.hossi@lhkk.fi

Jobpari on osa Faktia Oy:tä ja Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymää. Jobpari vuokraa ja rekrytoi työntekijöitä kaikille toimialoille. Faktia Oy puolestaan tarjoaa kokonaisvaltaisia henkilöstö- ja koulutuspalveluita asiakkaillemme. Toimintamme kivijalkana on monialainen yhteistyömalli, jonka avulla etsitään ratkaisuja seudun yritysten henkilöstötarpeisiin ja helpotetaan osaavan henkilöstön saatavuutta. Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Työmme on ihmisten auttamista työurien eri vaiheissa sekä mutkattoman ja henkilökohtaisen kokemuksen tuottamista niin yritysasiakkaillemme kuin työntekijöillemme sekä työnhakijoillemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://faktia.fi/tyopaikat/tyonjohtaja-sahkoala/