Tukkumyyjä, Panimoyhtiö TuJu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työssäsi olet osana Panimoyhtiö Tujun moniammatillista työyhteisöä, joka muodostuu panimotyöntekijöistä- ja ravintolatyöntekijöistä. Työsi on tukkumyyjän työtä yritykseltä yrityksille. Työtehtävissäsi kontaktoit uusia asiakkaita vähittäismyyntipuolella ja ravintoloissa, sekä vastaat myyntien vastaanottamisesta ja laskutuksesta.

Työ koostuu myynnistä alkoholilupanumeroa hallinnoiville yrityksille. Alkoholin myynti on luvanvaraista toimintaa ja täten yksi tärkeä osa työtäsi on myynnin lisäksi osaltasi huolehtia muun tiimin kanssa Panimoyhtiö Tujun varastohallinnasta ja lähetyslogistiikan järjestelystä, jotta tuotteet lähtevät oikein. Myynnissä ja varastohallinnassa käytät Netvisor-järjestelmää.

Olemme kansainvälinen panimo, joten sinulla tulee olla hyvä suomenkielentaito ja myös hyvät perusteet englanninkielelle.

Mikäli sinulla ei ole anniskelupassia, työnantaja hoitaa sinulle sellaisen. Olethan valmis ajoittain mahdollisuuksiesi mukaan olemaan osana messuja ja tapahtumia. Ajokortti katsotaan eduksi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tuju@panimotuju.fi