Vuoropäällikkö, Puistokahvila Makia, Osuuskauppa, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
OULU

VUOROPÄÄLLIKKÖPuistokahvila Makia
Etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen työajalla 100h/3 viikkoa.
Tule kanssamme kehittämään alueen parasta työpaikkaa Suomen ihastuttavimpaan kahvilaan! Puistokahvila Makiassa nautitaan elämästä keskellä kauneinta Oulua, Otto Karhin puistossa. Tarjoillaan vatsan täytettä, silmän ruokaa sekä lasi kuplivaa modernilla twistillä. Tarjoilemme joka päivä kaupungin herkullisimman aamiaisen, keittolounaan sekä raikkaita salaatteja. Meiltä saa myös muhkeat smörreleivät, itsetehdyt kakut sekä laatukahvia ja artesaaniteetä.

Etsimme vuoropäällikköä vastaamaan ravintolan toiminnasta, asiakaspalvelusta sekä henkilöstöstä yhteistyössä ravintolapäällikön kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelutehtävät, palvelun- ja myynnin johtaminen, laadun ja katteen hallinta sekä some-markkinointi. Katsomme eduksi alan koulutuksen ja kokemusta esihenkilötyöstä.

Haemme joustavaa ammattilaista, jolle liikeidean ylläpitäminen ja asiakkaiden odotusten ylittäminen ovat sydämenasia. Olethan oma-aloitteinen, vastuullinen ja valoisa persoona, joka innostaa ja motivoi henkilökuntaa omalla esimerkillään sekä positiivisella energiallaan. Työ meillä on monipuolista ja jokainen päivä on ihastuttavan erilainen.

Meiltä saat S-ryhmän loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Osuuskauppa Arinalla on kattavat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella. Lue lisää miksi töihin S-ryhmään.

Hae heti tai viimeistään 2.10.2024 mennessä. Suoritamme haastatteluja jo haun aikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-15
ravintolapäällikkö Suvi Hyvönen numerosta 044 788 6461

Arina.fi työpaikat avoimet työpaikat

Tsekkaa somesta, millainen paikka ja huippuporukka sinua odottaa
FB: @puistokahvilamakia ja
IG: @puistokahvilamakia
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PUISTOKAHVILA-MAKIA-OULU/Vuoropllikk--Puistokahvila-Makia--Osuuskauppa-Arina_R-29366