Hautausneuvoja, Avenet Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 26.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hautausneuvoja Turkuun

Tehtävän kuvaus

Meille töihin - Hautausneuvoja Turkuun.

Tarjoamme asiakaspalveluosaajalle osapäivätyötä viitenä arkipäivänä viikossa, kuusi tuntia päivässä. Säännöllinen työaikasi klo 9:00 - 15:00. Jos etsinnässäsi on pitkäaikainen työmahdollisuus, tämä paikka voi olla juuri sinulle.

Asiakaspalvelutehtävä hautaustoimistossa on itsenäinen, monipuolinen, merkityksellinen ja palkitseva. Työpaikkasi sijaitsee osoitteessa Kauppias Hammarin katu 38 - lähellä Turun hautausmaata. Palkka on kaupan alan TES mukainen.

Keitä olemme?
Hautaustoimisto Bieder tarjoaa hautauspalveluja pääkaupunkiseudulla ja Turun alueella. Tähän mennessä olemme huolehtineet yli 4000 hautajaisten järjestelyistä. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme lämminhenkistä ja kunnioittavaa palvelua elämän vaikeina hetkinä.

Tehtäväsi:
Asiakaspalvelu ja neuvonta hautaustoimistossa kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostilla. Hautausjärjestelyihin liittyvien asioiden organisointi ja koordinointi. Vastaat omassa vuorossasi itsenäisesti hautaustoimiston asiakaspalvelusta. Et tarvitse aiempaa kokemusta hautaustoimistoympäristöstä, tehtävään perehdytetään kattavasti. Jatkossa lähin esimiehesi on aina tukenasi chatissa, eli jos jokin askarruttaa, saat apua ja vastauksia heti.

Odotamme sinulta:
Aiempaa asiakaspalvelukokemusta ja asiakaspalveluhenkisyyttä,
Hyvät organisointikyvyt - tehtävä vaatii kykyä hoitaa useita eri asioita samanaikaisesti ja tarkkuutta yksityiskohtien käsittelyssä,
Hyvää suomen kielen taitoa; muu kielitaito katsotaan eduksi,
Perustaidot tietokoneiden käytössä ja toimistotyöohjelmistojen hallinta,
Valmius oppia uutta ja perehtyä hautausalan käytäntöihin ja lainsäädäntöön,
Kaupallinen koulutus katsotaan eduksi.

Näin haet:
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen jussi.rasa@bieder.fi viimeistään torstaina 26.9.2024. Lisääthän hakemukseesi tiedon siitä, koska voit aloittaa tehtävässä. Huomioithan, että paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Tule mukaan luomaan arvokasta palvelua asiakkaillemme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jussi.rasa@bieder.fi