myyjä, Lindt & Sprüngli (Nordic) AB
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Chocolate Advisor, 10h, Lindt & Sprüngli, Helsinki Outlet

LINDT & SPRÜNGLI on maailmanlaajuisesti tunnettu sveitsiläinen suklaavalmistaja joka toimii yli 120 maassa. Tällä hetkellä Lindtin omaan myymäläverkostoon kuuluu yli 400 myymälää. Lindtin korkealuokkaiset suklaat tunnetaan ainutlaatuisesta maustaan ja suussa sulavasta rakenteestaan. Näitä maailman hienoimpiin kuuluvia suklaita Lindt on valmistanut taidolla ja intohimolla jo vuodesta 1845. Lindt valmistaa ainoastaan suklaata ja on alansa johtava premium brändi. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme ainutlaatuisen ostokokemuksen miellyttävässä ympäristössä, esitellä koko laajan valikoimamme korkealuokkaisia tuotteita ja tarjota asiantuntevaa, ensiluokkaista palvelua.
Liikkeemme sijaitsee Helsinki Outletissa. Haemme innostuneita, kunnianhimoisia myyjiä 10h viikkosopimuksilla luomaan kanssamme Suomeen suklaista menestystarinaa.

Millaisia myyjiä etsimme
Sinulla on jo jonkin verran asiakaspalvelukokemusta, tärkeintä on kuitenkin motivoitunut asenne.
Premium brändin edustajana ensiluokkainen asiakaspalvelu on sinulle kunnia asia.
Varmistat että jokainen asiakas lähtee myymälästä suklaisen hymyn kera- mukanaan kassillinen Lindtin nautintoja.
Olet valmis työskentelemään joustavasti myymälän kaikkina aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä.
Pystyt palvelemaan asiakkaita sekä suomeksi että englanniksi. Muu kielitaito on plussaa.
Osallistut aktiivisesti kaikkiin myymälän työtehtäviin.
Työtavoiltasi olet joustava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Pystyt työskentelemään myös yksin ja pysyt mukana myös hektisessäkin tahdissa.
Suhtaudut myyntiin intohimoisesti ja sitoudut omalta osaltasi tekemään kaikkesi tiimin myyntitavoitteiden saavuttamiseksi.
Tarjoamme

Ainutlaatuisen tilaisuuden liittyä yritykseen, joka edustaa yhtä maailman arvostetuimmista suklaabrändeistä.Tulet olemaan osa huipputiimiä, joka tekee töitä yhteen hiileen puhaltaen ja saavuttaa annetut tavoitteet toisiaan tsempaten. Tarjoamme monipuolisen, kansainvälisen työn herkullisten ja laadukkaiden tuotteiden parissa. Palkkaus kaupan alan tes mukaan.

Lähetä avoin hakemuskirjeesi osoitteeseen jsuopajarvi@lindt.com otsikolla Application Lindt Helsinki Outlet. Kerrothan hakemuksessasi selkeästi mitä tuntimäärää haet, miksi haluat suklaamyyjäksi ja mikä on käytettävyytesi. Aloitamme haastattelut heti. Työ alkaa mahdollisimman pian.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jsuopajarvi@lindt.com