Koulusihteeri, Naantalin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Naantalin lukiossa opiskelee noin 350 opiskelijaa ja toimimme samassa koulutalossa Maijamäen yläkoulun kanssa, jossa on noin 400 oppilasta. Ensisijaisena työpaikkana on Naantalin lukio ja tehtäviin voi kuulua myös perusopetuksen koulusihteerin tehtäviä.

Koulusihteerin tehtäviin kuuluu mm. opiskelija-, opettaja- ja henkilökuntarekisterien ylläpito sekä opiskelijoiden ja huoltajien tunnusten luominen, tilastotietojen päivittäminen, arkistointi, tarviketilaukset, laskutus ja ostolaskujen tiliöinti, viranhaltijapäätösten valmistelu ja tiedoksianto sekä ylioppilastutkintoon ja muuhun koulun hallintoon liittyvät tehtävät. Työssä käytettäviä ohjelmia ovat esim. Primus, Kurre, Wilma, Koski, Populus, Kuntarekry, ProEconomica, YTL:n rekisterit ja Dynasty. Koulusihteerin työssä korostuu asiakaspalvelu koko kouluyhteisössä opiskelijoiden, huoltajien, henkilökunnan ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Koulusihteeri tekee tiiviisti päivittäin yhteistyötä sekä rehtorin että apulaisrehtorin kanssa ja koko kouluyhteisön hyvinvointi on meille tärkeää.

Haemme oppimishaluista ja yhteistyökykyistä ammattilaista, jolla on aiempaa kokemusta koulumaailmasta ja mahdollisesti myös lukion käytänteistä kuten ylioppilastutkinnosta. Työ vaatii tarkkuutta, ongelmanratkaisutaitoa ja oma-aloitteisuutta sekä sopeutumiskykyä vaihteleviin tilanteisiin. Tehtävä edellyttää hyvää paineensieto- ja organisointikykyä sekä palveluhenkistä asennetta. Katsomme eduksi työkokemuksen koulusta tai soveltuvista asiakaspalvelu-, toimisto- ja asiantuntijatehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa jokainen päivä on erilainen. Käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja kuten Edenredin liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepyöräetu ja työterveyshuolto.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva toisen asteen tutkinto. Haastattelemme hakijoita torstaina 31.10.2024.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lain nro 504/2002 mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan palvelussuhteen alussa koeajan aikana. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työaikamuotona on toimistotyö (36,25h/vko).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617588/fi_FI