Huoltotyöntekijä, Puuharyhmä Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 15.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt vesipuisto & hiihtokeskus Serenaan huoltotyöntekijää kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät ovat monipuolisia, joten yhtä ainoaa oikeaa pohjakoulutusta tai -kokemusta tehtävään ei ole. Voit olla jo kokeneempi tekijä tai vielä urasi alkuvaiheessa. Hyvän pohjan antaa esimerkiksi kiinteistöhuollon tai rakennusalan aikaisempi kokemus, kuten myös kokemus joltain muulta soveltuvalta alalta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla riittävät valmiudet korjaus- ja huoltotöihin ja osaaminen yleisimpien työkalujen käyttöön. Aikaisempi kokemus uimahallityöskentelystä ei ole välttämätöntä, sillä tehtävään annetaan perehdytys. Tärkeintä on kyky oppia nopeasti, hyvä asenne, oma-aloitteisuus sekä ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä tarvitaan B-ajokortti. Muut suoritetut koulutukset ja sertifikaatit ovat eduksi.

Otathan huomioon, että työajat sijoittuvat paitsi arkipäiville, niin myös iltoihin ja viikonlopuille, sekä erityisesti koululaisten loma-ajoille. Tärkeää on sitoutuminen erityisesti kesälomakauden työskentelyyn.

Ilmoitathan hakemuksessasi aikaisemman työkokemuksesi, koulutuksesi, tiedot osaamisestasi sekä tiedon milloin voit aloittaa työt. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti marras- tai joulukuussa 2024 tehtävään valitun henkilön tilanteen mukaan.

Työsuhteessa noudatetaan huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta, ja tehtävän palkkauksessa otetaan huomioon henkilön aikaisempi kokemus ja osaaminen. Pyydämme ilmoittamaan palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä. Lähetä työhakemuksesi osoitteeseen tyohakemukset.serena@puuhagroup.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:tyohakemukset.serena@puuhagroup.com