Palveluohjaaja, Omaishoidon tuki, Turku, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Omaishoidon palveluohjaajan tehtävänkuva on monipuolinen. Hänelle kuuluvat omaishoidon tuen hakuun ja päätöksentekoon liittyvät tehtävät: hakemukset, kotikäynnit, asiakkaiden ohjaus, neuvonta sekä tuen ja asiakastilannetta tukevien palveluiden yhteensovittaminen; tukipäätösten tekeminen; omaishoidon tuen maksatukseen liittyvät valmistelut, asiakkaiden tukeminen puhelinkeskusteluissa, tapaamisissa ja ryhmätilanteissa; muutoksenhakutilanteissa päätösprosessin valmistelu.

Omaishoidon palveluohjaajalla on kokonaisvastuu 65 vuotta täyttäneiden asiakkaiden omaishoidon palveluiden kehittämisestä, taloudellisuudesta ja laatutyöstä.

Palveluohjaaja toimii palveluvastaavan alaisuudessa.

Valinta virkaan tullaan tekemään hakemuksiin pohjautuvien ansiovertailujen sekä haastattelujen ja soveltuvuuden muodostaman kokonaisarvioinnin perusteella.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto.
Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito sekä tyydyttävä suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito.

Lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-05-1017-24/fi_FI