Sairaanhoitaja, toimi, ikäihmisten palvelut, Kota, Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on Kotas -tilannekeskus, pohjoisen vastuuyksikkö, Oulu.

Yhteinen osaamiskeskus koostuu monipuolisista koko hyvinvointialuetta tukevista kotihoidon ja kotona asumisen tuen palveluista. Moniammatillisuus ja yhdessä tekeminen asiakkaan parhaaksi korostuu toiminnoissa. Yksi näistä toiminnoista on Kotona asumisen tuen tilannekeskus (Kotas-tilannekeskus), joka toimii keskeisenä alueellisena konsultaatio- ja koordinaatiokeskuksena. Meillä työskentely on monipuolista, joten arvostamme kaikkien osaamista ja tuemme sen hyödyntämistä työssä. Teemme työtä vankalla asiantuntemuksella, rennolla otteella ja välittämisen ilmapiirissä.

Kotas-tilannekeskus tarjoaa ikäihmisten omaishoitajille ja alueemme ikäihmisten kanssa työskenteleville ammattilaisille matalan kynnyksen konsultaatiotukea puhelimitse. Sairaanhoitajalla on tukena etälääketieteellisen tuen keskus. Sairaanhoitajana olet myös avainasemassa koordinoimassa alueen asiakkaiden kotiutuksia, kotisairaala-asiakkuuksia, hoidon tarpeen arviointia ja hoidon toteuttamista yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Työssäsi tarvitset laaja-alaista sairaanhoitajan kokemusta, etäkonsultaatiomenetelmien sekä näyttöön perustuvan hoitotyön menetelmien hallintaa sekä puhelimessa tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin osaamista.

Työ on itsenäistä työtä, kuitenkin osana monialaisia verkostoja. Verkostoyhteistyö lääkäreiden ja muiden sote-alan ammattilaisten kanssa korostuukin tässä tehtävässä. Yhteisessä osaamiskeskuksessa saat työllesi kollegoiden ja esihenkilöiden tuen, hyvän perehdytyksen, mukavan työyhteisön sekä rennon työilmapiirin. Työ on kolmivuorotyötä.

Eduksi katsotaan vahva tietotekninen osaaminen, kokemus hoidon tarpeen arvioinnista, osaaminen ikäihmisen palveluista, sekä mahdollisuus työskennellä myös alueen kotisairaalassa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämismyönteistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa palveluasennetta muuttuvissa tilanteissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote.

Luotettavuuden varmistamiseksi tehtävään valittavalle tehdään (valittavan suostumuksella) turvallisuusselvitys turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti ja esteetön vastaus on palvelussuhteen edellytys. Lisää tietoa turvallisuusselvityksestä löydät Suojelupoliisin sivuilta (supo.fi).

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/621132/fi_FI