Myyjä Sale Korkalovaara, Osuuskauppa Arina, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
ROVANIEMI

MYYJÄ Sale Korkalovaara Rovaniemi
Etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen 20h/viikko työskentelemään Sale Korkalovaaran reippaaseen työporukkaan, osaavien ammattilaisten seuraan. Arvostamme mahdollisuutta työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaupan aukioloaikojen puitteissa, pääpainon ollessa kuitenkin ilta- ja viikonloppuvuoroissa. Sale on paikka ruokakaupan moniosaajalle, joka on valmis työskentelemään myös yksin. Perehdytämme sinut kuitenkin kattavasti ennen tätä. Etsimme täysi-ikäistä myyjää.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit, hyvän yhteishengen sekä laaja-alaiset työtehtävät. Henkilökohtaisen perehdytyksen jälkeen työpäivääsi voi kuulua mm. Omistajien palvelua ja opastamista ja kassalla työskentelyä, hyllyttämistä, kuorman purkua sekä muita Sale-myymälän monipuolisia työtehtäviä.

Saat Suomen parhaiksi kehutut työpaikkaedut, mm.
 Arinan ja koko S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut Miksi töihin S-ryhmään
 palkan päälle tulospalkkion, jopa 1,3€ per tehty työtunti
 erinomaiset koulutus- ja etenemismahdollisuudet
 kattavammat työterveyspalvelut
 ja työntekijämme ovat myös vakuutettu työajan ulkopuolella!

Sinussa etsimme iloista, innostavaa ja aktiivista mieltä, tavoitteellisuutta, palveluhenkisyyttä sekä rohkean ja vastuullisen tiimipelaajan taitoja. Pidät marketkaupassa toistuvista rutiineista, mutta pystyt mukautumaan myös arjen muuttuviin tilanteisiin ja fyysiseen työhön. Lisäksi toivomme, että sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa, kaikkina kaupan aukioloaikoina, arkena ja pyhänä. Katso myymälämme Sale Korkalovaara aukioloajat

Hae heti tai viimeistään 6.10.2024 mennessä. Haastatteluja voidaan suorittaa jo hakuaikana, joten haethan pian! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä ja työt aloitetaan heti tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja rohkeasti arkisin klo 14-18 :
myymäläpäällikkö Sari Yliniva p. 044 788 4837
Jokainen työpaikka on Pohjois-Suomelle
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-KORKALOVAARA-ROVANIEMI/Myyj-Sale-Korkalovaara--Osuuskauppa-Arina_R-29353