Rengasasentajia sesonkiin Hämeenlinna, Värväämö G, Värväämö Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 22.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Rengassesonki lähestyy ja asiakasyrityksemme etsii rengasasentajia riveihinsä Hämeenlinnaan.
Työtehtävät ovat rengasvarastossa työskentelyä sekä renkaiden ja vanteiden vaihtoa.

Plussaa on jos sinulla on aikaisempaa kokemusta rengassesongista mutta se ei ole välttämätöntä. Fyysinen kunto ja motivaatio oppia asennustyö on tärkein! Renkaita nostellaan päivän mittaan erittäin paljon. Autoalan koulutus ja kaikki autojen kanssa toimiminen on myös eduksi.

Olethan oma-aloitteinen, huolellinen ja tarkka. Tässä työssä pääset osaksi hektistä sesonkia, joten olethan valmis tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen ja sitoutumaan koko sesongiksi työhön. Työskentely kieli on suomi.

Vastineeksi saat hyvän perehdytyksen, mukavat työkaverit sekä vauhdikkaita työpäiviä! Työtä on arkisin päiväaikaan klo 8-17 välillä. Toisinaan voi olla mahdollisuus myös lauantai vuoroon. Aloitus lokakuussa ja kesto säistä riippuen noin marraskuun loppuun saakka.

Nyt on aika laittaa hakemusta tulemaan, varaa paikkasi syksyn sesonkiin! Älä jätä hakuajan viimeiseen päivään, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Laita siis hakemus tulemaan järjestelemäämme! Työsuhteessa on rengasalan työehtosopimus. Palkkaus aikaisemman kokemuksesi huomioiden!

Lisätietoa tehtävistä antaa arkisin Wilma Niskanen - wilma.niskanen@varvaamo.fi tai viesti/Whatsapp/soitto puh. 040 168 6190.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://app.varvaamo.fi/varvaamo/jobs/13472558/application/basic