Myyjä, KeyStaff Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme energistä ja asiakaslähtöistä myyjää liittymään tiimiimme! Oletko myyntihenkinen ja nautitko asiakaskohtaamisista? Tämä voi olla juuri sinulle sopiva tilaisuus.

Vastuut:
Uusasiakashankinta: Tehtävässä on paljon kylmäsoittoa prospektilistoihin, josta pyrit saamaan tapaamisia itsellesi toimeksiantojen voittamiseksi.
Asiakaspalvelu ja myynti: Vastaat asiakaskohtaamisista ja varmistat, että jokainen asiakas saa ensiluokkaista palvelua. Tunnistat asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille parhaita ratkaisuja valikoimastamme.
Myyntitavoitteet: Työskentelet aktiivisesti myyntitavoitteiden saavuttamiseksi. Olet oma-aloitteinen ja osaat hyödyntää myyntitilanteita tehokkaasti.
Palveluiden esittely: Asiakastapaamisissa ymmärrät asiakkaiden tarpeet, ja osaat kommunikoida specsit tehokkaasti rekrytoijille
CRM: Pidät yhteyttä nykyisiin asiakkaisiin, hankit palautetta työntekijöidemme suoriutumisesta, ja kartoitat lisätarpeita
Tarjoamme:
Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn: Saat työskennellä monipuolisessa roolissa, jossa jokainen päivä on erilainen. Pääset kohtaamaan uusia ihmisiä ja kehittämään myyntitaitojasi.
Mahdollisuuden kehittyä: Tarjoamme mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja kasvaa myyntityön ammattilaisena. Tuemme sinua koulutuksilla ja tarjoamme selkeän urapolun.
Kannustavan työilmapiirin: Meillä on rento ja kannustava työyhteisö, jossa jokainen auttaa toisiaan menestymään. Pääset osaksi tiimiä, jossa on hauskaa työskennellä.
Hyvän tulospalkkiomallin: Kiinteän kuukausipalkan lisäksi, maksamme provisioita jokaisesta maaliin menneestä toimeksiannosta.
Odotamme sinulta:
Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
Kyky työskennellä suomeksi ja englanniksi
Positiivista ja aktiivista asennetta sekä halua oppia uutta
Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
Tuloshakuista työskentelyotetta ja tavoitteellisuutta
Rohkeutta puhua paljon puhelimessa päivässä
Jos olet innostunut myyntityöstä ja nautit asiakaskohtaamisista, haluamme kuulla sinusta!
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Santeri Lahdelma

0442491013 / Santeri@keystaff.fi

Tule osaksi tiimiämme ja koe onnistumisen iloa yhdessä meidän kanssamme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.keystaff.fi/jobs/4989869-myyja