Vastaava ohjaaja, Lasten- ja nuortenkoti Pääskylä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 11.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastaava ohjaaja, Lasten- ja nuortenkoti Pääskylä, Siilinjärvi

Lasten- ja nuortenkoti Pääskylä on seitsemän paikkainen perustason lastensuojeluyksikkö 7 - 17 -vuotiaille lapsille/nuorille, joka sijaitsee Siilinjärvellä Kasurilanmäen rauhallisessa ympäristössä Honka-Jälän rannan läheisyydessä.

Yksikkö on toiminut aiemmin ammatillisena perhekotina, meille on tärkeää säilyä edelleen kodinomaisena yksikkönä, jossa on lämminhenkinen ja välittävä tunnelma.

Kasvatuksemme on yksilöllistä, ohjaavaa ja voimavarakeskeistä, ja tavoitteena on edistää lapsen ja nuoren positiivista kasvua omien vahvuuksien kautta. Yksikössämme on käytössä lastensuojelun terapeuttisen laitoskasvatuksen malli.

Pääskylässä on kokemusta ja erityisosaamista lasten psyykkisistä haasteista, neuropsykiatrisista vaikeuksista sekä perheyhteistyöstä lasten/nuorten parissa.

Haemme nyt Lasten- ja nuortenkoti Pääskylään vastaavaa ohjaajaa ohjaamaan ja johtamaan arjen toimintoja yksikön johtajan rinnalle.

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, hyvät organisointitaidot omaava, vastuuntuntoinen sekä idearikas ja valmis tutkimaan ja kehittämään työtä yhdessä työyhteisön kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja luotsaat tiimiä myönteisessä hengessä. Otat vastuun myös vaikeista asioista ja pyrit ratkaisemaan ongelmia ratkaisukeskeisesti yhdessä tiimisi kanssa. Omaat hyvät dokumentointitaidot.

Vastaavana ohjaajana sinulta edellytetään sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa. Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus lastensuojelun sijaishuollosta. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojeluyksikössä toimimisesta ja esihenkilötyöstä, mutta esihenkilötyön kokemus ei ole välttämätöntä. Työ on arkipäiviin painottuvaa kaksi- tai kolmivuorotyötä, sinulla on vastaavana ohjaajana mahdollisuus olla suunnittelemassa omaa työtäsi.

Lääkeluvat ja EA tulee olla voimassa ja jos ne eivät ole, yksikkö kouluttaa. Ajokortti on välttämätön. Tehtävään valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustanselvittämistä koskevan lain (505/2002) edellyttämä rikostaustaote.

Tehtävään sisältyy päivystysvelvollisuus ja yksikön johtajan sijaistaminen.

Tarjoamme Sinulle vahvan tuen, säännöllisen työnohjauksen sekä mahdollisuuden kehittää ja syventää omaa osaamista. Henkilöstöetuna on työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan TES.
Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Koeaika on 6 kk.
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse hallinto@perhekotipaaskyla.net.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemusta tulemaan, niin otamme sinuun yhteyttä. Voimme kutsua sinut tapaamiseen jo hakuaikana.

Tiedustelut palvelujohtaja Tarja Rossinen puh. 0503516567 tai toimitusjohtaja Riikka Nivajärvi puh. 0503559888

Hae työpaikkaa osoitteesta