Verkkotoimittaja Savon Sanomiin, Savon Media Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 3.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mediakonserni Keskisuomalainen - Tuomme mediat lähelle

Olemme yli 150-vuotias suuri suomalainen mediakonserni. Kuljemme omaa polkuamme tuomalla yhteen valtakunnallisen median voimavarat ja paikallisen median kyvyn olla lähellä lukijaa. Konsernissamme työskentelee yli 5 000 oman alansa rautaista ammattilaista. Määrittelemme joka päivä sitä, miltä median tulevaisuus näyttää. Mediakonserni Keskisuomalainen on yksi Suomen johtavista mediayhtiöistä - tavoitamme yli 70 prosenttia suomalaisista.

Läpi konsernin pyrimme panostamaan reiluun ja avoimeen kulttuuriin ja ammatilliseen kehittymiseen. Tutustu meihin lisää työnantajana osoitteessa keskisuomalainen.com(https://keskisuomalainen.com/mediakonserni-keskisuomalainen-tyonantajana/)

Savon Sanomia kustantava Savon Media on osa Mediakonserni Keskisuomalaista. Savon Sanomat on oman alueensa vahvin uutismedia, joka kertoo uutiset nopeasti ja luotettavasti. Taustoitamme, olemme läsnä ja emme tyydy itsestäänselvyyksiin. Savon Sanomat on tavoittanut lukijoitaan jo vuodesta 1907 Pohjois- ja Etelä-Savossa. Tutustu tarkemmin osoitteessa: savonsanomat.fi(https://www.savonsanomat.fi/)

Etsimme nyt Savon Sanomille vakituiseen työsuhteeseen toimittajaa osaksi verkkotoimituksen tiimiä Kuopioon.

Savon Sanomissa pääset mukaan nykyaikaisen uutistyön ytimeen osaksi vahvasti kehittyvää maakuntamediaa. Toivomme sinulta löytyvän hyvää ymmärrystä toimitustyön perusajatuksesta ja paloa laadukkaan journalismin tuottamiseen sekä kykyä tunnistaa uutisaiheet. Voit olla juuri journalistisen urasi alussa tai jo vahvaa kokemusta kerryttänyt ammattitoimittaja. Meille tärkeintä on asenne ja halu kehittyä omassa työssään!

Verkkotoimittajan työtehtäviin kuuluu verkkopalvelun ylläpitämistä, juttujen kirjoittamista ja uutisten lukemista radiossa. Työnkuva on kokonaisuudessaan monipuolinen ja siinä on hallittava erilaisia digitaalisen sisällöntuotannon elementtejä myös sosiaalisessa mediassa.

Olethan tiimipelaaja, joka ei arastele ottaa vastuuta ja työskennellä myös itsenäisesti. Arvostamme visuaalista ajattelua ja kykyä tuottaa luontevasti monikanavaista sisältöä. Verkkotoimituksessa on myös uutisvuoroja, joissa juttukeikat vievät sinua paikasta toiseen, joten tarvitset työssäsi ajokorttia.

Meillä on osaava ja mukava työyhteisö, jossa halutaan onnistua yhdessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän, jossa pääset myös osallistumaan lehden kehittämiseen. Pääset työskentelemään alueellisesti tunnetun brändin parissa, jolla on vahva ja kasvava lukijakunta. Työtehtävä on vakituinen ja aloitus sovitaan hakijan toiveita kuunnellen.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimituspäällikkö Heikki Toivanen p. 050 364 8373, heikki.toivanen@savonsanomat.fi ja sisältöpäällikkö Jussi Murtasaari p. 050 439 9103, jussi.murtasaari@savonsanomat.fi.

Hakuaika 17.9. - 3.10.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen haun päättymistä, joten kannattaa toimia nopeasti.

Tutustu Savon Sanomissa työskentelevän Lauran ajatuksiin toimittajan työstä alla olevasta videosta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://keskisuomalainen.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=1033&jbid=15