Palveluesihenkilö, Maahanmuuttajien neuvonta- ja, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Maahanmuuttajien neuvonta- ja ohjauspalveluiden alkuvaiheen kotoutumispalvelut eli Koto-Espoo kehittää ja järjestää espoolaisille työvoiman ulkopuolella oleville maahanmuuttajille kotoutumispalveluita; muun muassa suomen kielen kursseja, yhteiskuntaorientaatioita ja hyvinvointiin liittyviä kokeiluja yhteistyössä muun muassa varhaiskasvatuksen ja järjestöjen kanssa. Toimintaa järjestetään eri puolilla Espoota. Uudistuvan kotoutumislain myötä työ muuttuu osaksi kaupungin palveluita ja haemme virkasuhteeseen palveluesihenkilöä.

Palveluesihenkilö:
- Toimii Koto-Espoon palvelukoordinaattoreiden ja tiimin viestintäasiantuntijan lähiesihenkilönä sekä ohjaa näiden lisäksi myös varhaiskasvatuksen palveluohjaajan työtä.
- Ohjaa Koto-Espoo -tiimin arjen asiakastyötä ja varmistaa sen sujuvuuden.
- Vastaa mahdollisten uusien työntekijöiden perehdyttämisestä ja on mukana tiimin työntekijöiden rekrytoinneissa.
- Vastaa pakolaisten vastaanoton käytännön koordinoinnista ja yhteistyöstä hyvinvointialueen, Migrin, ELY:n ja SPR:n kanssa.
- Kehittää aktiivisesti alkuvaiheen kotoutumispalveluita yhdessä tiimin ja palvelupäällikön kanssa sekä tekee monialaista verkostoyhteistyötä ja prosessikehitystyötä.
- Hankeraportointiin liittyvien kirjallisten osuuksien valmistelu tiimin kanssa
- Vastaa yhdessä Hello Espoo -infon palveluesihenkilön kanssa tiimien yhteistyön sujumisesta ja toimintojen synergiaetujen saavuttamisesta.
- Tekee yhteistyötä muun muassa strategiayksikön kanssa alkuvaiheen kotouttamisen kehittämisen, toimeenpanon sekä pakolaisten vastaanoton kysymyksissä.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Hakuajan jälkeen lähetämme jatkoon valituille henkilöille kutsut videohaastatteluun, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastattelut järjestetään Espoon keskuksessa. Lopullinen valinta tehdään sen jälkeen, kun haastattelut on saatu päätökseen. Tämän rekrytoinnin haastattelut pidetään 9.10.2024.

Työpaikan nimi ja osoite: Koto-Espoo, Espoon keskuksen toimipiste: Terveyskuja 2, 02770 Espoo, Matikylän toimipiste: Matinkartanontie 16 B, 02230 Espoo. Etätyö on mahdollista, mutta työtä ei voi tehdä täysin etänä.
Työaika: 36h 15min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään:
- esihenkilökokemusta
- suomalaisen kotoutumisjärjestelmän tuntemusta
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- ymmärrystä uuden toiminnon kehittämisestä ja johtamisesta
- ymmärrystä Espoossa asuvien maahanmuuttajien tarpeista
- hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Arvostamme:
- ruotsin kielen taitoa
- Espoon kaupungin toimintaympäristön tuntemusta

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-01-108-24/fi_FI