Palvelumuotoilija / Digitalisaatio ja tietohallin, Tampereen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 1.10.2024
  • Palkkaus: 3615,49€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Digitalisaatio- ja tietohallintoyksikkö vastaa Tampereen kaupungin ICT-palvelujen järjestämisestä ja strategisesta kehittämisestä. Meillä työskentelee noin 100 ammattilaista, joiden missiona on mahdollistaa sujuva arki Suomen vetovoimaisimmassa kaupungissa. Tietohallinnossa työskentelet yhteiskunnallisesti merkittävässä tehtävässä digitalisaation ytimessä ja vaikutat merkittävästi tulevaisuuden Tampereen toimintatapoihin.

Työkulttuuriamme leimaa mutkaton ja kunnioittava vuorovaikutus sekä yhdessä tekemisen meininki. Työskentely on joustavaa niin ajan kuin paikan suhteen, ja työntekijät voivat myös kehittää omaa osaamistaan jatkuvasti. Nämä edut, yhdessä kunnollisten lomien kanssa, mahdollistavat aidosti työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen.

Haemme palvelumuotoilijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2024 - 31.8.2025 kaupunkitasoiset ICT-palvelut -tiimiin.

Palvelumuotoilijana tehtäviisi kuuluu palvelumuotoilutuen tarjoaminen erilaisiin esiselvityksiin, projekteihin ja kehittämiskohteisiin koko kaupunkiorganisaation laajuisesti. Palvelumuotoilu keskittyy pääosin digitalisaation edistämiseen, mutta saattaa välillä liittyä myös johonkin muuhun. Tämä edellyttää jokapäiväisessä työssä hyvää ymmärrystä muotoiluajattelun periaatteista, kykyä soveltaa palvelumuotoilun työmenetelmiä erilaisiin konteksteihin sekä valmiuksia tehdä itsenäisesti esimerkiksi asiakastutkimusta ja prototypointia. Keskeinen osa työtäsi on keskustella eri alojen ammattilaisten kanssa asiakaslähtöisyyden merkityksestä ja sen soveltamisesta, missä pääset hyödyntämään erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojasi. Tehtävääsi kuuluu myös palvelumuotoilun kouluttamista ja palvelumuotoilun asiantuntijapalveluiden hankkimista.

Tulet työskentelemään digitalisaatio ja tietohallinnon kaupunkitasoiset ICT-palvelut -tiimissä palvelumuotoilijan nimikkeellä ja esihenkilönäsi toimii kyseisen tiimin tietohallintopäällikkö. Tiimissä työskentelee lisäksesi toinen palvelumuotoilija sekä muita kaupunkitasoisen ICT:n parissa toimivia asiantuntijoita.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto sekä kokemus palvelumuotoilusta. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena on vähintään 25 opintopisteen palvelumuotoiluopinnot.

Eduksi katsomme ICT-osaamisen ja kokemuksen ICT-projekteista.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3615,49 €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintopäällikkö Kimmo Kouhi, puh. 040 083 1013 ja palvelumuotoilija Elina Evikari, puh. 040 486 7652, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 1.10.2024. Tehtävää aiemmin hakeneet huomioidaan haussa.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TRE-01-840-24/fi_FI