Tiimiesihenkilö, Mehiläinen Bulevardi lääkärikesk, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Oletko kokenut ja aikaansaava esihenkilö, jolla on intohimo oman tiimin ja yksikön kehittämiseen? Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin!

Haemmetiimiesihenkilöä vakituiseen työsuhteeseen Mehiläinen Bulevardin lääkärikeskukseen.

Meillä pääset hyödyntämään ja kehittämään ammattitaitoasi ja tekemään merkityksellistä työtä.

Työtehtävät muodostuvat lähiesihenkilön tehtävistä ja asiakaspalvelutyöstä. Tiimiesihenkilön vastuulla ovat vastaanoton ja laboratorion henkilöstön työvuorosuunnittelu ja työn organisointi sekä ammatinharjoittajien sujuva työskentely. Vastaat oman tiimisi rakentamisesta ja osallistut lääkäritarjonnan koordinointiin ja kasvattamiseen yhteistyössä lääkärikeskuksen palvelupäällikön ja yksikönjohtajan kanssa. Pääset myös kehittämään yksikön hoitoprosesseja ja palveluita.

Toimit tiimisi lähiesihenkilönä, jonka puoleen on helppo kääntyä. Olet aina valmis käärimään hihat joukkueesi puolesta. Varmistat omalla esimerkilläsi tiimin laadukkaan ja tehokkaan toiminnan reilua ja mukavaa yhteishenkeä unohtamatta.

Bulevardin lääkärikeskus on vilkas toimenpideyksikkö, jossa tehdään päivittäin mm. plastiikkakirurgian, verisuonikirurgian, urologian ja gynekologian polikliinisia toimenpiteitä. Sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi edellytämmekin aiempaa kokemusta eri erikoisalojen pientoimenpiteistä. Arvostammemyös kokemusta esihenkilötyöstä ja/taikoulutustaesihenkilötehtäviin. Tärkeintä on kuitenkin palveluhenkinen asenne ja taito organisoida välillä hektistäkin työtä.

Tehtävässä onnistumista tukevat kyky rakentaa yhdessä tekemisen kulttuuria, hyvät kommunikointitaidot sekä kokemus lääkäriyhteistyöstä.

Työ on kaksivuorotyötä. Edellytämme tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta.

Mitä toivomme sinulta?
Avointa, iloista ja kehitysmyönteistä asennetta

Kokemusta tiimin ja toiminnan kehittämisestä

Tuloksellisuutta ja halua tarttua uusiin asioihin

Saumatonta yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa

Mitä tarjoamme sinulle?
Mahdollisuuden vaikuttaa ja kasvaa tehtävien mukana osana dynaamista ja kehittyvää organisaatiota

Innovatiivisen ja avoimen työympäristön, jossa arvostetaan luovuutta ja uusia ideoita

Ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntaedun, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin

Aloitamme haastattelut heti ja täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä. Lähetäthän hakemuksen rekrytointijärjestelmämme kautta kuitenkin viimeistään 30.9.2024.
Työt voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, olethan yhteydessä!

Olisiko jotain, josta haluaisit vielä kuulla?
Mehiläinen Bulevardin palvelupäällikkö Katja Harinen kertoo mielellään lisää!
Puh. 040568 8345
Sähköposti: katja.harinen@mehilainen.fi

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Helsinki-Bulevardi/Tiimiesihenkil--Mehilinen-Bulevardi-lkrikeskus--Helsinki_R0032755/apply