Keittiöapulainen, Knitter Lounas & Catering, KF Restaurants Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Meillä Kassiopeia Hotels & Restaurantsilla työskentelee jo yli 100 osaavaa hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista sekä useita kymmeniä sesonkityöntekijöitä pääkaupunkiseudulla ja Levillä. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme maistuvia ravintolakokemuksia ja unohtumattomia hotellielämyksiä. Olemme vastuullinen ja vakaa työnantaja ja toimimme vuosikymmenien kokemuksella.

Haemme nyt Knitter Lounas & Cateringiin Espooseen

Keittiöapulaista

Knitter on viihtyisä lounasravintola Espoon Nihtisillassa. Raikasta ja terveellistä lounasta valmistetaan päivittäin noin 200 henkilölle. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin klo 11-15 ja seuranasi on mukava muutaman henkilön tiimi. Keittiöapulaisena päivittäisiin työtehtäviisi sisältyy astiahuoltoa, keittiön avustamista muun muassa lounaan esillepanossa, omavalvontaa, jätehuoltoa sekä siivous- ja puhtaanapitotehtäviä.

Tehtävässä onnistut parhaiten, mikäli sinulta löytyy omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempaa työkokemusta ei vaadita, sillä perehdytämme sinut työtehtäviisi. Hygieniapassi on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, laajan työterveyshuollon sekä henkilökuntaedut kaikissa hotelleissamme ja ravintoloissamme.

Työsuhde on vakituinen sekä osa-aikainen ja alkaa 1.10.2024.

Kiinnostuitko?

Hienoa, kuulemme mielellämme sinusta lisää! Laitathan hakemuksesi hakemuslinkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.9.2024. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Sanna Koskinen. Sannan tavoitat parhaiten sähköpostitse: sanna.koskinen@kassiopeia.fi.

Kassiopeian tarina alkaa vuoden 1997 taianomaisessa Lapissa, jolloin ensimmäiset majoitushuoneistomme valmistuivat Levin Kittilään. Muutama vuosi myöhemmin Levin upeisiin maisemiin rakensimme myös kaksi hotellia sekä tapahtumakeskuksen. Lappi meitä innosti ja innostaa edelleen kovasti, mutta halusimme kehittyä ja kasvaa. Matkamme jatkuikin vuoanna 2003 Lapista etelään, kaupungin sykkeeseen ja merellisiin maisemiin. Pääkaupunkiseudulla meillä on neljä ravintolaa ja hotelli kukin omissa uniikeissa miljöissään. Lisätietoa osoitteesta www.kassiopeia.fi.(http://www.golevi.fi/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ta.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=490&jbid=15