Markkinointisuunnittelija, Porin Villa ja Peite Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Villa & Peite on kotimainen perheyritys 5. sukupolvessa. Kaikki tuotteemme valmistetaan kotimaisena käsityönä Porin ompelimossamme. Villa & Peite on verkkokauppaan keskittynyt lifestyle brändi jonka valikoimaan kuuluu sängyt ja petivaatteet.
Toimimme tinkimättömästi vastuullisemman tekstiittuotannon puolesta. Uskomme että vapautuneessa ilmapiirissä syntyy hyvää. Selkeä lähestymistapamme tuottaa elämyksen, joka on raikas, luonnollinen ja puhdas - Niinkuin hyvä uni.

MARKKINOINTI- JA ASIAKASPALVELUKOORDINAATTORI

Etsimme huippuun porukkaamme uutta osaaja, jolta löytyisi asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kiinnostusta sisältömarkkinointiin ja verkkokauppaan. Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelmään niin asiakaspalvelun kuin markkinoinnin kehittämisen parissa.
Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on vahva suomen kielen taito sekä vahva kiinnostus ja jo jonkin verran osaamistakin sisällöntuotannon ja verkkokaupan parista. Graafinen osaaminen ja digitaidot ovat plussaa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Arvostamme itseohjautuvuutta, valmiutta tarttua erilaisiin tehtäviin ja joustavuutta. Lisäksi meille on tärkeää, että arvostat käsityötä, ekologisia arvoja ja vastuullisuutta. Työtä tehdään Porin toimistolta käsin. Toivomme löytävämme henkilön, joka sopii tiiviiseen 10 hengen porukkaamme, jossa asioita tehdään rennolla meiningillä mutta tavoitteellisesti.

KASVA TEHTÄVÄÄN FUTURE BUSINESS TALENT REKRYKOULUTUKSEN KAUTTA

Työpaikka täytetään Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. 5 kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja. Taustaasi ja osaamistasi tärkeämmässä roolissa on motivaatiosi kehittyä ja oppia uutta. Lue lisää ohjelmasta: https://www.talentgate.fi/koulutusohjelmat-tyonhakijoille/future-business-talent-v-suomi-pirkanmaa-satakunta

Haku päättyy 30.9.2024, mutta mukaan kannattaa hakea heti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä!
Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

1.Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722924 ja varmista, että työnhakusi on voimassa.
2.Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään: https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=148. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Lisätietoja: Julia Räty puh. +358 50 308 6614, julia.raty@talentgate.fi
Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Satakunnan alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://talentgate.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=148