Johtava sosiaalityöntekijä, päihdepoliklinikka, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 2.10.2024
  • Palkkaus: 4332,51€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme Kalasataman päihdepoliklinikalle johtavaa sosiaalityöntekijää. Kalasataman päihdepoliklinikka on riippuvuusongelmiin erikoistunut polikliininen palvelu, jonka palvelut on tarkoitettu päihderiippuvaisille ja heidän läheisilleen.

Kalasataman päihdepoliklinikka on osa terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä muiden sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi. Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta. Paikallisia päihdepoliklinikoita on neljä. Helsingin kaupungin päihdepalvelut tarjoavat laajat avo-ja laitoshoidon palvelut päihderiippuvaisille asiakkaille.

Johtavana sosiaalityöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. työryhmän sosiaalialan henkilöstön, toimintaterapeutin ja psykologin päivittäisjohtaminen, joka kattaa asiakastyön ohjaamisen, ammatillisen tuen ja päihde-erityisten palvelujen viranomaispäätöksistä vastaamisen. Lähiesihenkilönä vastaat työntekijöiden osaamisen ja työhyvinvoinnin edellytyksistä, tarvittaessa rekrytoinnista ja perehdytyksestä sekä henkilöstöhallinnon päätöksenteosta. Johtava sosiaalityöntekijä osallistuu aktiivisesti mm. Terveys- ja hyvinvointikeskusten verkostotyöhön ja on päihdepalveluiden muiden esihenkilöiden kanssa kehittämässä yhteistyötä ja päihdepalveluja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valviran ammattihenkilölaillistus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme:
-Erinomaisia yhteistyötaitoja
-Kokemusta päihde- tai mielenterveystyöstä perustasolla tai erityisissä palveluissa

Luemme eduksi:
-Aiemman kokemuksen esihenkilötehtävistä.
-Toipumisorientaation, Apotti-tietojärjestelmän ja Helsingin palvelujärjestelmän tuntemuksen
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/SOTEPE-02-424-24