Ohjaaja, Sylvia-koti yhdistys ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sylvia-koti yhdistys on monipuolinen sosiaalialan palveluntuottaja erityistä tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille. Toimintamme käynnistyi vuonna 1956 ja nykyisin toimimme noin 150 ammattilaisen voimin viidessä eri yksikössä Lahden, Hollolan ja Orimattilan alueilla.

Haemme lastensuojeluyksikkö Rautakannaskotiin
OHJAAJIA (7 paikkaa)
toiminnan laajentuessa 18.11.2024 alkaen tai sovitusti.

Rautakannaskoti on erikoistunut kehitysvammaisten ja neuropsykiatrisia haasteita omaavien lastensuojelulasten sijoituksiin. Rautakannakseen sijoitetut lapset tarvitsevat ympärivuorokautista, yksilöllistä tukea ja vahvaa ohjausta kaikissa tai useissa päivittäisissä toiminnoissaan. Rautakannaskodin johtavana arvona on lapsen yksilöllisen elämäntilanteen kohtaaminen ja siihen paneutuminen.

Olemme laajentamassa Rautakannaksen toimintaa seitsemänpaikkaisesta 14 paikkaiseksi uudisrakentamisen myötä. Täysin uudet, toimintaan suunnitellut tilat ovat valmistumassa Renkomäkeen Kyläkadulle marraskuussa 2024. Tiloissa on huomioitu yhteisöllisyys, viihtyisyys sekä työturvallisuus entistä paremmin.

Haemme ohjaajan tehtäviin sekä sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja sosiaali- ja terveydenhoitoalan korkeakoulututkinnon suorittaneita ammattilaisia, myös kasvatusalan tutkinnot huomioidaan.

Ohjaajana tehtävänäsi on tukea lasten kasvua, kehitystä ja kuntoutusta turvaa tuovalla arjella ja jokaisen lapsen yksilöllisellä, arvostavalla huomioimisella. Riippuen roolistasi, työtehtäviisi voivat lukeutua myös mm. kausikoosteet, hoito- ja kasvatussuunnitelmat tai lääkehoito. Jokainen ohjaaja toimii myös omaohjaajana.

Työtovereinasi työskentelee 16 ohjaajaa, 2 vastaavaa ohjaajaa sekä yksikönjohtaja. Lisäksi läheistä yhteistyötä tehdään mm. oman Sylvia-koulumme opettajien ja erityiskoulunkäynninohjaajien kanssa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit. Keskisuurena työantajana hierarkiamme on matala ja kuuntelemme henkilökuntaa. Kulttuurissamme korostuvat erityisesti lämminhenkisyys, yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen. Henkilöstöetuna tarjoamme ePassin, laajan työterveyden ja edullisen työpaikkaruokailun.

Edellytämme sinulta vähintään sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (esim. lähihoitaja, sosionomi tai sairaanhoitaja), myös kasvatusalan tutkinnot (esim. yhteisöpedagogi, nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja) huomioidaan. Lääkeluvat katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta kehitysvamma- ja/tai lastensuojelutyöstä ja positiivista työotetta.

Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, voit esittää toiveesi. Työvuorosuunnittelu toteutetaan 6 viikon jaksoissa. Ohjaajan tehtävissä palkka määräytyy tutkinnon mukaan (amk-tutkinto G26 ja perustutkinto G23). Käytössä on koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun henkilön tulee esittää rikosrekisteriote määräaikaan mennessä.

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan joukkoomme tekemään hyvää tulevaisuuden lastensuojelutyötä!

Lue lisää Sylvia-koti -yhdistyksestä: www.sylviakotiyhdistys.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:mari.virmajoki@sylviakotiyhdistys.fi