Koulutuspäällikkö, Turun yliopisto
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 3600-3900€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Turun Kauppakorkeakoulun TSE exe -johtamiskoulutusyksikössä haetaan Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa koulutuspäällikön toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

TSE exe on Turun yliopiston johtamiskoulutusyksikkö, joka tuottaa esimies- ja johtamiskoulutuksia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Tehtävänkuvaus
Koulutuspäällikkönä kehität uusia ja vaikuttavia digitaalisia keinoja TSE exen viestintään ja markkinointiin. Hallitset digitaalisen markkinointiviestinnän kanavat ja työkalut, ja sinulla on luontainen halua oppia niistä lisää. Seuraat aktiivisesti analytiikkaa, raportoit markkinointitoimenpiteistä, ja annat näkemyksiä päätöksenteon tueksi. Vahvistat osaamisellasi tiimien työtä ja vastaat itsenäisesti projektien läpiviennistä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös erinomaista suomen ja sujuvaa englannin kielentaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Projektihallinnan osaaminen ja erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävän hoitamisen kannalta välttämättömiä.

Voit hyvin olla etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy lisäksi:
- vahvaa työkokemusta digitaalisen markkinoinnin tehtävistä ja näyttöä vaativistakin hankkeista sen parissa
- käytännön kokemusta maksullisen mainonnan alustoista ja kanavista
- kokemusta ja näkemystä hakukoneoptimoinnista ja sen mittaamisesta
- kokemusta ja osaamista analytiikkatyökaluista ja niiden hyödyntämisestä osana markkinointia
- kokemusta kohderyhmien tarpeiden ymmärtämisestä ja datan hyödyntämisestä
- osaamista verkkosivustojen ylläpitämisestä
- kykyä tuottaa sisältöä eri sosiaalisen median kanaviin
- halua seurata digitaalisen markkinoinnin trendejä, kuten tekoälyn mahdollisuuksia ja niiden soveltamista markkinoinnissa
- kykyä hallinnoida, koordinoida ja organisoida erilaisia johtamiskoulutusohjelmia
- tavoitteellista myynnillistä ja yrittäjämäistä työotetta sekä vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksi työhösi ammattitaitoisen ja innostavan tiimin. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä hyvinvointipalvelujemme avulla.

Lue lisää meistä: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin , jossa lisää siitä mitä yliopisto tarjoaa työntekijälleen.

Palkkaus ja koeaika
Tehtävästä maksettava palkka määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Tehtävän aloituspalkka on arviolta 3600-3900 €/kk riippuen aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta.

Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

TSE exe on johtajuuden, asiantuntijoiden ja organisaatioiden kumppani, joka yhdistää toiminnassaan akateemisen tutkimustiedon vahvaan käytännön yrityselämän tuntemukseen ja asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen.

Turun kauppakorkeakoulu tunnetaan vaikuttavasta tutkimuksesta, innostavista oppimiskokemuksista, tulevaisuusorientoituneesta ajattelusta sekä monipuolisesta yhteistyöstä sidosryhmien kanssa ja yhtenä tunnustuksena laadukkaasta toiminnastaan kauppakorkeakoululle on myönnetty kansainvälinen AACSB-akkreditointi, josta voit lukea täältä.

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Rakennamme kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja panostamme yhteisömme hyvinvointiin. Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä muuttuvassa maailmassa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/koulutuspaallikon-toistaiseksi-voimassa-oleva-tehtava/Z0G0vX?UTUID=20520