Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, varahenkilö, Ve, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 27.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa varahenkilön tehtävään.

Varahenkilöä haetaan Leppävaaran pienalueelle. Kotiyksikkönäsi toimii Vermon päiväkoti, joka on aloittanut toimintansa elokuussa 2022. Päiväkodissamme on 7 lapsiryhmää, joista toimintavuotena 2024-2025 yksi on esiopetusryhmä. Uusissa, upeissa tiloissamme korostuu toiminnallisuus ja ryhmien välisen yhteistyön mahdollisuus. Varahenkilönä toimit lastenhoitajana Vermon päiväkodin eri ryhmissä tai tarvittaessa muissa lähialueen yksiköissä. Varahenkilön tehtävästä maksetaan erillinen kuukausittainen lisä, joka on tällä hetkellä 102,44 €/kk.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti positiivisuus sekä yhdessä tekeminen ja osaamisen jakaminen. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tulee kuulluksi ja saa olla osallisena Vermon päiväkodissa. Voit tutustua meihin lisää instagramissa @vermonpaivakoti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana olet osa moniammatillista tiimiä tuoden oman ammattitaidon ja osaamisen varhaiskasvatuksen arkeen. Yhteistyössä muiden työyhteisön jäsenten kanssa varmistat, että laadukas varhaiskasvatus toteutuu päivittäin. Vermon päiväkodin työyhteisö on ammattitaitoinen ja otamme uudet työntekijät lämpimästi vastaan. Meillä huomioidaan ja arvostetaan jokaista työntekijää.

Jos nämä asiat saavat sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti! Päiväkotimme sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella, aivan Mäkkylän juna-aseman välittömässä läheisyydessä, lähellä Leppävaaran keskustaa.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen varahenkilönä sijaistat lapsiryhmissä tarpeen mukaisesti. Työssäsi pääset tutustumaan päiväkotimme eri ryhmiin sekä myös pienalueemme yksiköihin. Esihenkilösi ilmoittaa sinulle työpäivän alkaessa missä ryhmässä tulet päivän aikana työskentelemään.

Työpaikan nimi ja osoite: Vermon päiväkoti, Vermonkuja 4 sekä Leppävaaran pienalue (Perkkaa ja lähialue).
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme innokasta työotetta sekä sitoutumista laadukkaan varhaiskasvatuksen toteutukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. Joustavuus sekä kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin ovat varahenkilön työssä keskeisiä ominaisuuksia.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1972-24/fi_FI