Huoltamotyöntekijöitä, HR Solutions Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Palkkaus: 13,08€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Miltä kuulostaisi monipuolinen ja vauhdikas työpäivä huoltamolla, joka tarjoaa enemmän kuin perinteistä bensanpumppausta?

Haemme huoltamotyöntekijää Espoon Olariin ja Kivenlahteen. Olariin on valmistumassa upouusi Teboil-huoltamo, joka luo asiakkailleen aivan uudenlaista palvelukokemusta. Meillä pääset tarjoilemaan Rollsista tuttuja herkkuja ja bistrokahvilan tuotteita, jotka vastaavat niin kiireisen aamun pikakahvin kuin suuremmankin nälän tarpeisiin.

Huoltamotyöntekijänä Teboililla työskentelet dynaamisessa ympäristössä, jossa pääset osaksi tiimiä, joka pyörittää paitsi perinteistä huoltamotoimintaa, myös moderneja palveluita kuten Drive In -kaistaa ja Takeaway kuljetuksia. Tulet olemaan avainasemassa takaamassa, että jokainen asiakas saa ensiluokkaista palvelua!

Töitä on tarjolla niin kokoaikaisesti (37,5h/vk) kuin osa-aikaisesti, joten kerrothan hakemuksessasi millaisia työtunteja toivot. Töitä tehdään sekä Olarin että Kivenlahden huoltamoilla ja vuoroja tehdään vaihtelevasti Olarissa ma-la klo 6-24 välillä ja Kivenlahdessa 5:30-21:30. Toivomme, että pystyt työskentelemään joustavasti asemien aukioloaikojen puitteissa. Palkkauksessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Tarjoamme sinulle:

-kattavan perehdytyksen
-monipuoliset työtehtävät ja loistavan mahdollisuuden päästä kartuttamaan työkokemustasi
-pitkäaikaisen ja vakituisen työpaikan
-motivoituneen ja rennon työporukan tuen

Mitä toivomme sinulta?

Tässä työssä sinulle on hyötyä aiemmasta kokemuksesta ravintola-, kahvila- tai asiakaspalvelutyöstä. Voit olla myös muuta palvelualan kokemusta omaava hakija, mikäli sinulla on sisäistä paloa asiakaspalvelutyöhön ja kokkailu/keittiössä työskentely sujuu sinulta luontaisesti. Sinulla on positiivinen asenne, halua oppia uutta ja rohkeaa pilkettä silmäkulmassa. Toivomme myös, että sinulla on hygieniapassi sekä anniskelupassi, tai olet valmis suorittamaan passit.

Hakuohjeet

Hausta vastaa HR Solutions Finland, lisätietoja tehtävästä antaa Olga Malyavko, puh. 050 355 3764, olga@hrsolutions.fi. Jätä hakemus jo tänään, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Urasivustomme kautta työpaikan hakeminen on todella nopeaa ja vaivatonta!

HR Solutions on luotettava työnantaja ja tasa-arvo sekä eettiset toimintatavat ohjaavat meidän jokapäiväistä toimintaamme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://tyopaikat.hrsolutions.fi/jobs/4891656-huoltamotyontekijoita-teboil-olari-ja-kivenlahti