Ompelija (2hlö) Tampere/Kangasala, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme sarjavalmistukseen tottunutta ompelijaa (2hlö) kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Työsuhde alkaa määräaikaisena ja jatkuu ainakin vuoden loppuun asti. Osaavalla tekijällä on myös mahdollisuus vakinaistua tähän tehtävään.

Tehtävässä ommellaan trikookankaita lukkotikkikoneella ja saumurilla. Työajat ovat päivävuoroa, jota tehdään arkisin klo 6.00-14.00. Viikkotyötunteja kertyy 37,5 h. Palkkaus on tekstiili- ja muotialan TES:n mukainen. Hakijan palkkatoive huomioidaan.

Tehtävässä ei vaadita alan koulutusta, mutta työssä menestymiseen tarvitset aiempaa kokemusta mielellään sarjatyöompelusta. Tehtävässä vaaditaan suomenkielen taitoa, mutta kielitaidon ei tarvitse olla täydellinen.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Täytä hakemus pian tämän linkin kautta: https://www.click-hp.fi/hakemus/20531, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-16 Clickin rekrytointikonsultti Johanna Lekkalalta, puh. 050 411 2706. Hakemuksen ja CV:n voit lähettää myös sähköpostilla. Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@click-hp.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/20531