Tuomioistuinlakimies, OK Perintä Oy - Indrivning Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Palkkaus: 4000-5500€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
OK Perintä etsii nyt toiminnan kasvaessa innokasta ja osaavaa Legal Counselia Helsingin, Tampereen tai Vaasan toimipisteeseemme - meillä voit työskennellä joustavasti toimistolla tai etänä hybridimallimme mukaisesti.

Etsimme sinua, joka haluat rakentaa uraasi monipuolisessa ja itsenäisessä roolissa, jossa pääset ratkomaan perintäalan juridisia haasteita ja kehittämään omia ammatillisia taitojasi. Tässä tehtävässä olet tärkeässä roolissa luomassa parhaita juridisia ratkaisuja vaihtelevien riita- ja rikosasioiden parissa.

Juristinamme työskentelet sekä OK Perinnän että asiakasyritystemme toimeksiantojen parissa, ja työssäsi pääset laajasti osallistumaan perintäyksikkömme ja yhteistyökumppaneidemme tukemiseen oikeudellisissa kysymyksissä. Olet keskeinen toimija laadukkaiden juridisten ratkaisujen tuottamisessa ja erinomaisen asiakaskokemuksen varmistamisessa. Toimit myös tiiviissä yhteistyössä muun henkilöstömme kanssa, tarjoten koulutusta ja tukea ajankohtaisissa oikeudellisissa kysymyksissä.

Toivomme sinulta:

Oikeustieteen ylempää korkeakoulututkintoa ja kelpoisuutta toimia oikeudenkäyntiasiamiehenä

Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kieli katsotaan eduksi

Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti

Tarkkaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

Suoritettu tuomioistuinharjoittelu katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa dynaamisessa ja kannustavassa ympäristössä

Laadukasta ja kannustavaa esihenkilötukea

Monipuolisen ja kiinnostavan työn jatkuvasti kehittyvän oikeudenalan parissa

Ystävällisen työyhteisön, jossa jokainen asiantuntija pääsee vaikuttamaan oman työnsä sisältöön
joustavan etätyömahdollisuuden ja kattavat henkilöstöedut, muun muassa laajan työterveyshuollon, lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja polkupyöräedut sekä hyvät mahdollisuudet jatkokouluttautumiseen

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 30.9.2024.

Palkkaus tehtävässä on 4000-5500 euroa kuukaudessa, riippuen kokemuksestasi ja osaamisestasi. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Perehdytys alkaa heti, kun oikea henkilö löytyy. Aloitus sopimuksen mukaan, mutta mielellään syksyn 2024 aikana.

Yhdenvertaisuus, tasa-arvo ja monimuotoisuus ovat keskeisiä OK Perinnän arvoja. Työskentelemme aktiivisesti niiden edistämiseksi niin oman organisaatiomme sisällä kuin sen ulkopuolella. Haluamme luoda turvallista työilmapiiriä ja meille on tärkeää kunnioittaa jokaista työyhteisömme jäsentä.

Tule työskentelemään kanssamme - odotamme innolla hakemustasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään lakiasiainosastoamme johtava Chief Legal & Compliance Officer Jenni Vainionpää (OTM, VT) 050 360 1942.

www.okperinta.fi

OK Perintä on kaksikielinen ja dynaaminen perintäalan yhtiö, joka on perustettu Vaasassa vuonna 1991. OK Perintä on ollut tiivis osa B2 Impact -perhettä jo vuodesta 2012 alkaen, ja 1.10.2024 yhteistyömme tiivistyy entisestään, kun OK Perintä vaihtaa nimeään ja liittyy osaksi omistajansa brändiä. B2 Impact on yksi johtavista eurooppalaisista luotonhallintayhtiöistä, ja sen pääkonttori sijaitsee Oslossa, Norjassa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.okperinta.fi/jobs/4973478-legal-counsel