Palkanlaskija HR-tiimiin, Anfra Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 22.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Toimintamme kasvaessa haemmePalkanlaskijaa HR-tiimiin

Etsimme motivoitunutta ja osaavaa palkanlaskennan ammattilaista liittymään HR-tiimiimme! Tässä monipuolisessa roolissa pääset työskentelemään palkanlaskennan eri tehtävien parissa, kuten palkka-aineiston valmistelun ja tarkastuksen, palkka-ajojen tekemisen, tulorekisteri-ilmoitusten, sekä muiden palkkahallinnon tärkeiden tehtävien kanssa. Lisäksi vastaat työntekijöiden työsuhteen elinkaaren hallinnasta ja saat mahdollisuuden osallistua muihin HR-tehtäviin, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun osaamisprofiilisi mukaisesti.

Käytämme työmme tukena Jydacomia ja Mepco Client -palkanlaskentaohjelmaa. Yrityksemme kasvaa voimakkaasti Ruotsin markkinoilla, joten tehtäviisi kuuluu Suomesta lähetettyjen työntekijöiden, sekä mahdollisesti ruotsalaisen tytäryhtiömme työntekijöiden palkka- ja henkilöstöhallintoa. Toivommekin hakijalta kokemusta Ruotsiin lähetettyjen työntekijöiden palkanlaskennan erityispiirteistä. Menestyäksesi tässä roolissa tarvitset alalle soveltuvaa koulutusta ja aiempaa kokemusta palkanlaskennasta. Toimintamme kansainvälistyessä arvostamme erityisesti hyvää ruotsin ja/tai englannin kielen taitoa.

Meillä on käytössä liukuva työaika, aloitus 7-9 välillä, työpäivän pituus on 7,5 h. Mahdollisuus etätyöhön on, mutta toivomme sinun viihtyvän kanssamme toimistolla, jotta pääset mukaan tiimiin ja saat riittävän kattavan perehdytyksen tehtäviisi. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitus syksyn 2024 aikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae nopeasti! Takaamme hyvät työkaverit ja monipuoliset henkilöstöedut. HR-tiimiimme kuuluu 4 henkilöä, Kempeleen toimiston toimihenkilöitä on noin 60 ja yhteensä Anfralaisia on jo 230!

Lisätietoja:Tuomo Hilliaho p. 040 025 2250 (Jätäthän soittopyynnön, mikäli en pääse vastaamaan)

Anfra Oy

Jos haluat olla osa yritystä, jossa moderni johtaminen on ihmisten johtamisen keskiössä, ja joka aidosti välittää työntekijöidensä hyvinvoinnista ja kehittymisestä, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten! Liity joukkoomme ja tule rakentamaan menestystä osana kasvavaa ja dynaamista tiimiämme.

Uskomme siihen, että työtyytyväisyytesi Anfra Oy:lla rakentuu siitä, että tuleva palkkasi riittää kattamaan perustarpeet ja elinkustannuksesi, ja lisäksi siitä jää ylijäämää valitsemaasi käyttöön. Persoonastasi riippuen se voisi olla esimerkiksi autoharrastusprojektia, kuntosalia, matkailua tai vaellusta. Työkaverisi ovat kovia maastopyöräilemään, nauttivat liikunnasta ja luonnosta. Työsuhde-etumme on rakennettu niin, että niillä voit vaikuttaa hyvinvointimenoihin, sillä käytössämme on Smartum liikunta-, kulttuuri-, ja hierontaedut, sekä pyöräetu. Haluamme eduillamme varmistaa, että hyvä työhyvinvointi on mahdollista. Työhyvinvointia pyrimme luomaan myös hyvällä joukkuehengellä, jota edistämme säännöllisesti useita kertoja vuodessa. Koulutamme esihenkilöitä ja kehityskeskusteluissa luomme sinulle halutessasi oman urasuunnitelman.

Hauskasta meiningistä ei tingitä ja etujakin löytyy kasapäin. Ne löytyvät sivuiltamme: https://anfra.fi/rekrytointi/Seuraa myös somekanavistamme meininkiämme!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/11be3478-7101-4b0e-bd78-e2f4fd951a31