Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Luhtaniityn päi, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa työyhteisöömme.

Päiväkotimme on kodinomainen pieni yksikkö rauhallisessa ympäristössä keskuspuiston läheisyydessä. Päiväkodissamme on kaksi päätyä Satumetsä (2-5-vuotiaat) ja Taikaniitty (1-4-vuotiaat), ja keskellä taloa on yhteinen tilava sali. Kummassakin päädyssä työskentelee kaksi ryhmää. Satumetsässä on Karhunpesä ja Ketunkolo. Taikaniityssä Ötökät ja Pörriäiset. Tänä toimintakautena 2024-2025 työskentelet Satumetsän päädyssä.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti sensitiivinen vuorovaikutus ja kiireettömyys. Meidän työskentelytapamme on tehdä päädyissä yhteistyötä yli ryhmärajojen. Työskentelemme joustavissa ja tarkoituksenmukaisissa pienryhmissä. Tiimipalaverit pidämme yhteisinä kahden ryhmän kesken päädyttäin. Päädyissä teemme tiivistä yhteistyötä pedagogiikan suunnittelussa, toteuttamisessa ja arvioinnissa. Jos tällainen työskentelytapa kiinnostaa sinua, niin Luhtaniityn päiväkoti on sinua varten!

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lasten onnistuneesta varhaiskasvatuspäivästä. Tärkeä osa työtäsi on myös yhteistyö lasten huoltajien ja muun työyhteisön kanssa.

Tuleva tiimisi:
Lähimmiksi työkavereiksesi saat päädyn varhaiskasvatuksen opettajan/opettajat sekä lastenhoitajat. Arjen työssä sinua tukevat varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kieli- ja kulttuuriopettaja sekä tietysti johtaja ja apulaisjohtaja. Luhtaniityn päiväkodissa toimii myös aktiivinen vanhempainyhdistys.

Työpaikan nimi ja osoite: Luhtaniityn päiväkoti, Luhtatie 2, 02760 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1971-24/fi_FI