Keittiön vuoropäällikkö, Rosso Kouvola, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
KOUVOLA

Haussa on vakituiseen osa-aikaiseen (90 h/3 vko) työsuhteeseen

KEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ, ROSSO KOUVOLA
Vuoropäällikön tehtävä on huolehtia arjen toimivuudesta, jotta työntekijät keittiössä tietävät mitä heiltä odotetaan ja asiakkaat saavat toivomansa maku- ja palvelukokemuksen. Vuoropäällikkö osallistuu päivittäisiin työtehtäviin keittiössä huolehtien samalla muun tiimin ohjaamisesta ja onnistumisten mahdollistamisesta.

Vuoropäälliköltä odotamme:
 RATKAISUKESKEISYYTTÄ. Tilanteet muuttuvat nopeasti, joten odotamme kykyä reagoida ja tehdä itsenäisiä päätöksiä. Paineensietokykysi on hyvä.

TASAPUOLISUUTTA JA HYVIÄ VUOROVAIKUTUSTAITOJA. Olet samaan aikaan sekä tiimiläinen että vuoroa johtava esihenkilö. Osaat siis sovittaa käytöksesi rooliin sopivaksi ja antaa palautetta kannustaen, mutta tarvittaessa myös epäkohtiin puuttuen.

KOKEMUSTA RAVINTOLAN KÄYTÄNNÖN TYÖSTÄ. Tiedät mitä ravintolakeittiössä työskentely vaatii. Kokemus erityisesti à la carte -annosten valmistuksesta katsotaan eduksi. Lisäksi haluat olla vastuuroolissa huolehtimassa toiminnan sujuvuudesta. Mikäli et omaa kokemusta vastuutehtävistä, mutta tunnistat palon tällaista työnkuvaa kohtaan, hae rohkeasti! Olemme valmiita perehdyttämään ja aloittamaan kasvutarinan yhdessä sinun kanssasi!

Työnkuvasta johtuen edellytämme hakijalta suomen kielen taitoa. Hakijan tulee myös olla täysi-ikäinen.

Me tarjoamme sinulle:
 Monipuolisen työnkuvan hyvien kulkuyhteyksien äärellä.
 Laajan kollegaverkoston, jolta saat apua ja tukea työhösi.
 Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluiden esihenkilöitä koskevan työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan (14,79-16,05 €/h) lisineen.
 Vakituisen työsuhteen, sopimuksen mukaan alkaisi syksyn 2024 aikana.
 KSO:n ja S-ryhmän ylivoimaiset henkilökuntaedut, joista esimerkkinä 25 % alennus ravintolaostoista sekä 200 euroa saldoa ePassiin.

Lisätietoja antaa Marjut Havuaho p. 010 7624 857 ja hakuaikaa on 6.10.2024 asti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ROSSO-KOUVOLA/Keittin-vuoropllikk--Rosso-Kouvola_R-29341