Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, Maimed Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 17.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Asiakkaamme etsii E kortillista joustavaa ammattikuljettajaa yhdistelmäajoneuvon rattiin, joka tarvittaessa sitten mielellään ajaa myös Kuorma-autoa ja hyppää vaikka pakettiauton rattiin, mikäli tilanne niin edellyttää.

Sinua odottaa autot Vantaalla ja työ on monipuolista pakettijakelua pääkaupunkiseudun sykkeessä.
Työ alkaa aamuisin klo.6 maissa ja työpäivä loppuu klo. 16 kieppeillä, kun viimeinenkin paketti on saatu uudelle omistajalle.
Työ alkaa heti sopivan kuljettajan löydyttyä.

Odotamme sinulta E-korttia, mutta joustavuutta hypätä myös pienempien autojen rattiin. Lastaus kokemusta ja pääkaupunkiseudun tuntemusta. Asiakaspalveluhenkisyys on plussaa ja vaadimme hyvän Suomen kielen työturvallisuus syistä. Tähän tehtävään otetaan henkilö, jolla on jo muutama vuosi työkokemusta takanaan.

Palkkaus: AKT TES
Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Kiinnostuitko työstä:
Työ alkaa heti. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö,
laita hakemus meille vielä tänään osoitteella rekry@maimed.fi
Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Kovalainen 09-4241 4891 klo.9-12
Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien kuljettajien löydyttyä.

Tietoa meistä:

Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja haluamme olla sinulle kuunteleva, luotettava ja puoliasi pitävä työnantaja. Me toimimme linkkinä sinun ja työsi välillä ja tarjoamme sinulle esihenkilön, joka tuntee alasi vaatimukset. Tarjoamme myös laadukkaat työvaatteet ja vapaa-ajan tapaturma vakuutuksen.

Maimed Oy https://www.youtube.com/watch?v=YxtNtikU4C4&t=55s

MaiMed Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2017 perustettu yritys. Välitämme vuokratyövoimaa ja teemme suorarekrytointeja. Toimimme Koko Suomen alueella logistiikka, rakentaminen, maanrakennus, sosiaali- ja terveys toimialoilla. Kuulumme tilaajavastuu.fi -rekisteriin ja olemme luotettava kumppani. Yhtiömme on saavuttanut korkeimman luottoluokituksen AAA. Olemme Kauppalehden Menestyjät 2019-2021 ja Suomen vahvimmat 2019-2020 ja 2023. Toimimme vastuullisesti ja täytämme GDPR:n ja tietosuojalain edellyttämät tietosuojavaatimukset
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://maimed.fi