Autohuollon myyjä Vehkalan palvelupisteelle Vanta, Suomen Euromaster Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Motivoidutko työssäsi asiakaskohtaamisista, tuloksista ja saatko energiaa aktiivisesta tekemisestä? Tule meille osaksi johtavaa rengasalan ja autohuollon konsernia tekemään myyntiä! Etsimme vakituiseen työsuhteeseen henkilöä, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn mutta osaa myös toimia hyvin tiimissä. Pääasiallinen tehtäväsi on autohuoltopalveluiden ja renkaiden myynti, mutta osallistut myös palvelupisteen kehittämiseen ja prosessien läpivientiin palvelukonseptimme mukaisella tavalla.
Toivomme sinulta:

Aktiivista asennetta sekä halua ja intoa tehdä kauppaa
Aiempaa kokemusta autohuollon myynnistä
Sujuvia asiakaspalvelutaitoja sekä kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
Avoimuutta ja halua oppia uutta ja kehittää tekemistä
Suomen kielen hyvää taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti
Voimassaolevaa ajokorttia

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä urallasi sekä päästä mukaan kehittämään toimintaa rengaspalveluiden ja autohuollon osaajien kanssa. Panostamme perehdytykseen sekä henkilöstön koulutukseen ja saat osaavan tiimin tuen työssäsi menestymiseen. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi saat Euromasterin kattavat henkilöstöedut ja pääset mukaan organisaation bonusohjelmaan.
Hae tehtäviä työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Jätä hakemuksesi viimeistään 7.10.2024 mennessä.
Lisätietoja antaa aluepäällikkö Rasmus Näsman puh. 050 471 2003 / rasmus.nasman@euromaster.com tai palvelupisteen päällikkö Kimmo Kiljander puh. puh. 040 354 2811 / kimmo.kiljander@euromaster.com

Suomen Euromaster Oy on maamme johtavia rengasalan yrityksiä ja kuulumme Michelin-konserniin. Tunnettujen rengasmerkkien lisäksi tarjoamme kaikki rengasalan palvelut sekä autohuoltopalveluita. Euromasterilla on lähes 80 palvelupistettä ympäri Suomea. Suomessa Euromasterilla työskentelee n. 400 henkilöä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://euromaster.attract.reachmee.com/jobs/rm?rmpage=job&rmjob=323&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol