Validiointi-insinööri, Orion Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 29.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme tiimiimme uutta validointi-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen.
Tehtävän kuvaus
Työpisteesi voi sijaita Espoossa, Salossa tai Turussa. Tehtävänäsi on lääketuotantotiloihin kohdistuvien validointien suunnittelu, suorittaminen sekä raportointi.
Tuotanto-osastojemme tiloissa on jatkuvasti käynnissä toiminnan kehitys- ja investointihankkeita, joiden läpivientiin osallistut validoinnin asiantuntijana. Lisäksi tehtäviisi kuuluu dokumentaation ja toimintatapojen kehittäminen yhdessä muun validointiorganisaation kanssa. Tehtävässä pääset työskentelemään laajan sidosryhmäverkoston kanssa.
Yksikön kuvaus
Tulet työskentelemään Orionin Global Operations -organisaatiossa, joka on noin 1000 henkilön organisaatio, ja siellä osana Technical Operations, Validation and Calibration osastoa. Technical Operations -yksikkö kokonaisuudessaan vastaa Orionin toimitusketjun tuotantotekniikasta ja sen kunnossapidosta. Yksikön tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa, että tuotannon laitteet, tilat ja järjestelmät täyttävät niille asetetut laatu-, turvallisuus- ja kapasiteettivaatimukset.
Validation and Calibration -osastolla vastaamme tilojen, laitteiden ja järjestelmien validoinneista sekä kalibroinneista.
Tarjoamme
Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä kansainvälisillä markkinoilla toimivassa suomalaisessa lääkeyrityksessä. Pääset työskentelemään lääketeollisuuden ammattilaisten asiantuntevassa tiimissä, jossa on rento ilmapiiri ja hyvä yhteishenki.
Meille Orionilaisille on tärkeää vaalia keskinäistä arvostusta ja kunnioitusta toistemme työtä ja näkemyksiä kohtaan. Muiden kuuntelu ja erilaisten näkökulmien huomioiminen ovat meillä arvokkaita ominaisuuksia saavuttaa tuloksia yhdessä. Työtä teemme tinkimättömällä asenteella, jotta Orion menestyy myös tulevaisuudessa. Tutustu tarkemmin Orionin arvoihin ja hae mukaan rakentamaan hyvinvointia!
Edellytykset

Soveltuva tutkinto esimerkiksi tekniikan tai luonnontieteiden alalta
Suomen ja englannin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen
Hyvät dokumentointitaidot
Matkustusvalmius Orionin kotimaan yksiköiden (Espoo, Turku, Salo ja Kuopio) välillä

Lisäksi katsomme eduksi:

Aikaisempi kokemus validoinnista / kvalifioinnista
Aikaisempi kokemus lääketeollisuudesta tai muusta tarkoin säännellystä teollisuuden alasta
Puhdastilavaatimusten tuntemus
GMP-vaatimusten tuntemus

Olet ratkaisukeskeinen ja kykenet päätöksentekoon paineen alla. Työskentelyotteesi on tarkka ja huolellinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, ja pystyt toimimaan myös itsenäisesti.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä? Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetähän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 29.9.2024.
Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Validation and Calibration Maija Halonen, puh. 050 966 5461 (soittoajat 23.9.2024 klo 14.00 - 15.00 ja 24.9.2024 klo 12.00 - 13.00).
#LI-ORIONTehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.orion.fi/ura-orionilla/avoimet-tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=2651&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol