Tuotantotyöntekijä, sähkölaitteet/vakituinen, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan korkeasta työntekijä- ja asiakastyytyväisyydestä. Tarjoamme mm. henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Etsimme TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Saloon! Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut ja vakavarainen yritys. He valmistavat monipuolisesti erilaisia sähkölaitteita pienemmistä suurempiin kokonaisuuksiin asti. Click Henkilöstöpalvelut Oy toimii rekrytointikanavana, joten työsuhteesi alkaa ensin määräaikaisella sopimuksella, mutta viihtymällä ja menestymällä tehtävässä sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiallisena tehtävänäsi on toimia tuotantotyöntekijänä, jolloin valmistat alusta loppuun asti sähkölaitteita aina pienemmistä kokonaisuuksista suurempiin asti. Tehtävä on monipuolinen ja päivittäin löydät itsesi tekemässä kytkentöjä, kotelointeja, juotoksia, kumilekaa käyttämässä, pieniä hitsauksia tekemässä ja paljon muuta. Töitä tehdään normaalisti asiakasyrityksen toimipisteellä ma-pe ja 40h/viikko. Kuuntelemme palkkatoiveita, joten lisääthän toiveesi hakemuksen yhteyteen. HUOM! Viime kädessä palkkaasi tarkastellaan TES mukaisesti.

Mitä toivomme sinulta?
- Sähkö- ja automaatioalan peruskoulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään saa normaalin perehdytyksen, mutta toivomme sinulta kyvykkyyttä oppia ja omaksua uusia asioita nopeasti sekä omatoimisuutta.
- Olet kiinnostunut opettelemaan hitsaamista (alumiini).
- Tärkeintä on joustavuus, kyky sitoutua työhön, tarkkuus eli arvostat omaa kädenjälkeäsi sekä rehti ja reipas työskentelyote.
- Edellytämme hakijalta oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta asiakasyrityksemme toimipisteen sijainnin vuoksi.

Työt alkavat heti/sop.muk. ja paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi.

Hakulomakelinkki: www.click-hp.fi/hakemus/20524

Kaikki yhteydenotot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, puh. 0504110470, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, tiedustelut arkisin klo 8-17.

Hae työpaikkaa osoitteesta