Kokki toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen, Bolt.Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 6.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintola Rock'n Roll Diner tarjoaa Kokkolan keskustassa amerikkalaiseen tyyliin toteutetun ravintolaelämyksen, joka koostuu maistuvasta ruoasta ja tyylilleen uskollisesta, viimeistellystä miljööstä.

Ravintola huokuu 50-luvun henkeä ja tämä näkyy myös ruoka-annoksissa. Työtehtäviisi KOKKINA kuuluu suomalaisista raaka-aineista jenkkityyliin twistattujen pihvien ja burgereiden valmistaminen. Varmistat, että kaikki annokset ovat korkealaatuisia ja ravintolan standardien mukaisia. Lisäksi huolehdit keittiön puhtaudesta ja järjestyksestä.

Ruokalistalta löydät muun muassa salaatteja, hot dogeja, burgereita ja pihviannoksia sekä makeampia jälkiruokia, joiden raaka-ainevalinnoissa suositaan paikallisia tuottajia. Vaihtoehdot ja annosten muunneltavuus takaavat sopivuuden kasvissyöjille, vegaaneille ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä sekä kykyä työskennellä kiireisessä ympäristössä. Tiimityöskentelytaidot ja positiivinen asenne ovat myös tärkeitä ominaisuuksia. Tässä tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja paineensietokykyä. Sinun tulee kyetä ohjaamaan keittiön toimintaa ja kommunikoimaan tiimin kanssa sujuvasti. Sinulla ei tarvitse olla vuosien kokemus vastaavista tehtävistä, vaan pääset perehtymään työhön kokeneen kokin aisaparina, joka opettaa sinulle talon taiat ja salat.

Haussa on pitkän suhteen rokkilainen eli tarjolla on vakituinen työsuhde ainutlaatuisessa ja inspiroivassa ympäristössä. Palkka on kilpailukykyinen ja henkilöstöedut ovat hyvät, bonuksena vielä mahtava, rento ja huumorintajuinen työyhteisö! Jos kiinnostuit, hae paikkaa heti sillä tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://q.bolt.works/application.html?advertId=1452228