Vuoropäällikkö Ravintolamaailma Tornio, Osuuskaup, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 7.10.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Primary location:
TORNIO

VUOROPÄÄLLIKKÖRavintolamaailma Tornio
Odotettu ja toivottu Ravintolamaailma avaa ovensa marraskuussa 2024 Prismakeskuksen yhteyteen Tornioon. Nyt etsimme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ työskentelemään osana esihenkilötiimiämme täysillä tunneilla 112h/3vko tai halutessasi 90h/3vkoa. Aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 18.11.2024.

Ravintolamaailma on koko perheen konstailematon ja leppoisa ravintolakokonaisuus, joka muodostuu Pizza & Buffa -ravintolasta ja Presso-kahvilasta. Vuoropäällikkönä työskennellessäsi tarvitset innostavaa ja energistä asennetta, kun johdat tiimiä päivittäin kohti parempia tuloksia. Toimit arjessa esimerkillisesti ja vastaat vuorossasi työn sujuvuudesta ja töiden organisoinnista.

Vuoropäällikkönä olet suosittelevan myynnin ja asiakastyytyväisyyden ammattilainen. Hanskaat myös arjen pyörittämisen ravintolaympäristössä eli ohjaaminen ja perehdyttäminen on sinulle luontaista. Toimenkuva määritellään tarkemmin hakijan ammatillisen taustan / työkokemuksen perusteella.

Olet etsimämme henkilö, jos,
sinulla on ratkaisukeskeinen asenne, positiivinen meininki ja aito halu luoda iloa asiakkaille sekä että työkavereillesi
kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, kaikki kielitaito on eduksesi
omaat hyvän paineensietokyvyn ja olet parhaimmillasi kiireessä
kokemusta tiiminvetotehtävistä on eduksesi, muttei kuitenkaan välttämätöntä
tiiminvetäjänä tsemppaat omalla persoonallasi koko porukan hyvään fiilikseen

Pääset työskentelemään uutuutta hohtavassa ravintolassa, ja meiltä saat ison talon loistavat koulutus- ja uramahdollisuudet sekä ylivoimaiset henkilökuntaedut. Eduista voit lukea lisää TÄÄLTÄ. Osuuskauppa Arinalla on kattavat työterveyspalvelut ja työntekijämme ovat vakuutettu myös työajan ulkopuolella. Vuoropäällikkönä olet myös kannustavan tulospalkkion saaja, palkanpäälle jopa 1,30€ + 30% per tehty työtunti!

Lisätietoja tehtävästä ravintolapäällikkö Jenni Ylitulkkila
 p. 044 788 5040.

Hae heti tai viimeistään 6.10.2024 mennessä.Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

ME LAITAMME. NAUTI SINÄ.Meri-Lapin Prismakeskuksissa uusia ravintolapalveluita
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/RAVINTOLAMAAILMA-TORNIO/Vuoropllikk-Ravintolamaailma-Tornio--Osuuskauppa-Arina_R-29334