Keikkailija lounasravintolaan, Henkilöstöliiga Turku Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2024
  • Hae viimeistään 30.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme keikkailijoita lounasravintolaan Turkuun!

Asiakasyrityksemme on Turussa toimiva yritys, joka on erikoistunut herkullisten ruokapalveluiden tarjoamiseen. Yritys on omistautunut palvelemaan asiakkaitaan laadukkailla sekä monipuolisilla ruokatuotteilla ja ammattitaitoisella palvelulla.

Työn kuvaus:

Tehtävänkuva voi olla esimerkiksi salityöntekijä, kassa, avustava keittiö tai astiahuolto. Katsomme eduksi aiemman taustan keittiö -tai ravintola-alan vastaavista töistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä.

Työajat sijoittuvat yleisimmin arkipäiviin lounasajan ympärille. Vurot ovat keikkaluonteisia. Työpaikka sijaitsee keskeisellä paikalla, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Odotamme:

Työhön valittavalta odotamme ennen kaikkea positiivista ja motivoitunutta asennetta työskentelyyn. Toivomme lisäksi, että olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva, ripeäotteinen ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme:

Tarjolla on mielenkiintoinen työ ravintola-alan yrityksessä. Tehtäviin annetaan perehdytys sekä tueksi mukava työyhteisö. Tarjoamme arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyä vielä paremmaksi alan ammattilaiseksi. Tehtävän palkkaus on vähintään TES:n mukainen, työkokemus ja koulutus huomioiden.

Työtyytyväisyyskyselyssä saimme työntekijöiltämme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.

Liity satojen tyytyväisten henkilöstöliigalaisten joukkoon.

Haku:

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian.

Täytäthän hakemuksen ensisijaisesti Hae tehtävää kohdasta sekä löydät ilmoituksen myös kotisivuiltamme.
Valitettavasti emme pysty tietoturvasyistä käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen.

Tunnemme Työt ja Tekijät.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/22352444